Ne yapmam doğru olur?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KPPSisComing tarafından 19 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar öncelikle gemimin özelliklerini yazayım:
    31 lf3 26 bo2 12 hız aegis kullanıyorum.Petim var 8. seviye ancak herhangi bir modül ya da protokol almadım henüz.Argem 12 olmak üzere.
    250bin uridium var.Uridiumun bir kısmını (60bin) 15 arge olmak için harcayacağım.
    Sadece npc kesiyorum bulunduğum server pek aksiyonlu değil.Bu yüzdende 15 arge olarak uzaylı avcısını 5 yapacağım.Söylemeyi unuttum indirim paketi çekiceğim.

Kalan 190bin uridiuma ne yapmamı önerirsiniz?
    Öğrenciyim pek vip alacak durumum yok.Alsamda kamikazeyi verimli kullanacak kadar oyuna vakit ayırmıyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Zeta kapısı yapmanızı öneririm.

Örneğin şuan x2 günündeyiz hem 2 havoc alma şansınız var.

Hem de 50 ganimet anahtarı 100 günlük dosyası alarak geminizi geliştirmenize katkısı olacaktır.

Başka arkadaşlardan da fikir alabilirsiniz.

İyi forumlar..

3. Zeta için güve önerir misiniz çok vakit ayıramadığımdan uzun sürerse bitirmemde uzun sürecek o yüzden güve almalımıyım? Yoksa direk hasar için burgu mu almam lazım

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Güve bütün kapılar için daha uygun olur.

Ben genelde güveyi kullanıyorum tavsiyem de odur.

İyi forumlar..

5. TinyKnight

TinyKnight User

Hocam kesinlikle zeta açma bende açayım dedim %45 indirimli 120k tuttu.Gemiyi phoenix yapmayı unutmuştum ama o kadar etki edeceğini sanmıyorum kesinlikle zeta açma.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.