Ne Yapmam Gerek ? Taktik Lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jutedss tarafından 4 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jutedss

jutedss User

Merhaba arkadaşlar öncelikle sizinden bir öneri fikir almak istiyorum Sentinel gemim var full lf3 8 iris full bo2 kalkan hız felan full sıkıntı yok bundan sonra ne yapmam gerekiyor yani nasıl ilerlemeliyim irislerimi geliştireyim kapımı açayım arge mi kasayım ne yönden ilerlemem gerek nasıl bir yol çizmeliyim fikir ve önerilerinizi bekliyorum sebepleriyle birlikte.
    İyi Forumlar.

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Argenizi geliştirip apis ve zeus almaya çalışın.

Kapı olarak zeta kapısını galaksi kapıları için çifte ödül gününde yapın.

İyi forumlar...

3. jutedss

jutedss User

argeyi geliştirmem için uri kasmam lazım apis ve zeus içinde sanırsam sandıkları açmam lazım kapı açmak içinde gg de uri basmam gerekicek peki ben kastığım biriktirdiğim uriyi en öncelikli olarak nereye vermeliyim o konuda çok kararsız kaldım şuan.

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Argenizi 30-35 kadar yapın önceliği argeye verin.

İyi forumlar...

5. jutedss

jutedss User

Teşekkür ederim modum birde son olarak 1,2 şey daha danışmak istiyorum 1.'si bu apis zeus parçaları sadece sandıklardan mı çıkıyor 2.'si elimdeki krediyi açık arttırma vb. nereye harcamalıyım bunları yaparken destektir şudur budur açık arttırmada ya da başkar bir yerde krediyle birşeyler kovalamam gerekir mi ?

6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Zeus için Zeus gününü beklemelisiniz Apis yeşil sandıklardan çıkmaktadır.

Şuan elinizdeki ekipmanlarla kredilik bir ihtiyacınız yok dilerseniz eagis citadel vb. gemi ve gemi tasarımlarına isteğe bağlı açık arttırmaya girebilirsiniz.

Başka arkadaşlarımızında fikirlerini alın isterseniz.

İyi forumlar...

7. Modumuz haklı. Eğer imkanın varsa katlayıcı satın alıp haftayı pvp haritasında kutu toplayarak geçirebilirsin.( aşırı sıkıcı oluyor ancak çok verimli ) günde 70k-100k arası toplarım ben genelde. Pazar günü de açarsın zetalarını( indirim paketin varsa tadından yenmez ). 2 haftada güzel bir emekle full havoc yapabilirsin,şahsen ben 13 kapıda tamamladım havocları. Kutu toplarken arkaya güzel bir müzik ya da dinlemek istediğin herhangi bir televizyon programı açabilirsin :) Ben psikolog Zafer Beyi dinliyorum genelde :D

.KAPLAN bunu beğendi.
  8. jutedss

jutedss User

::D teşekkür ederim güzel taktikmiş o zaman öyle yapayım ben bütün hafta katlayıcıyla kutu toplayıp canım sıkıldıkça 3-5 yaratık dönerim uriyi biriktiririm hatta kendime bir program yapayım pazartesiden cumaya kadar koyayım uriyi kenara argeye basayım en son cuma cumartesi pazar kastığım uriyide paza günü gelen helix lf4 gününde basayım anahtara bütün gün kutu açayım sonrasında çıkan apislerle apisi açar geri kalanla da lf4 tür felan çıkar diye kenara koyarım ıvır zıvırlarda hoş olur teşekkürler. kararsız kalmıştım kafamda bi 10 irisi tamamlamak bi lf4 leri çıkarmak birde argede ilerlemek vardı. pazar günlerini zetaya ve sandık açma günü ilan ediyorum kendime :D

9. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Rica ederiz. :)

Bol şans.

İyi forumlar...

10. Aa sakın bu safhada kutuya uridium falan harcama,zaten zetadan bol bol gelecek anahtar ve günlük dosyaları.Gelen urileri de ben kapıya basardım, o pazar günü 6 zeta yapmıştım sanırım bu sayede :D Tabi keyfin bilir yine de,senin urilerin dilediğince harca,uçuş düzeni de alırsın artanla :)

Darion26 bunu beğendi.
  11. Darion26

Darion26 User

Zetaya yönelirsen ufaktan argeni yükseltip kutuda açmış olursun. Ben 13 civarı zetada 10 lf-4 bulup apisimi tamamlamıştım (yaklaşık 25 tane parça topladım bütün kutulardan) argemi de 16 dan 24 e çekmiştim.
    Kutu toplamak en verimli yol bu arada, kesinlikle kutu topla imkanın varsa :)
    Bu arada nasıl günde 70-75 civarı rakamlara çıkıyorsun ben maksimum 55 civarı falan toplamıştım sanırım. :confused:

12. jutedss

jutedss User

Peki zeta kapısını yapabilmemin kolay yolu var mı ? diyelim saydığım özelliklerde kamikaze 3 lü biriyim bu kapıyı yapabilecek güçtemiyim

13. GREED

GREED User

Varını yoğunu zetaya yatır geri ödüyor zaten.
    Kutular lf4 günü veya zeus günü açarsan daha da karlı olur :)

Duck▲ bunu beğendi.
  14. O kadar hırs yaptım ki gece saati kurup uyanıp kimse yokken kutu topluyordum,klandakiler bana 'yapma olm eline gözüne yazık' diyorlardı ama ben emeğimle toplamayı tercih ettim, tabi bazı günler bolluk bazı günler kıtlık yaşadığım da oldu,4 günde 300k yaptım ama :D

Cillos™ ve Darion26 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.