Ne yapmam gerek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve optimussprime tarafından 15 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben 18 lvlim 16 lf4 var 8 iris apis zeus var falan 25k vuruyorum karşımdaki 9k vuruyor patlıyorum 45k vuruyorum patlıyorum 19k vuruyorum karşımdaki 8 vuruyor patlıyorum kalakanları güçlendiryorum 30 vuruyorum karşımdaki 19 vuruyor patlıyorum full kalkan yapıyorum olmuyor 25 argeyim dp en üstte işe yarmıyor dp en üs seviyede 19k vuruyor sanki phoenixe vuruyor hemen patlıyorum adam 8-9k arası vurarak patlattı ben 19k vuruyordum ben güçsüz bir oyuncuya vurdummu hemen patlamıyor üstelik kaçıyor bunlar oyuncu npc lerde aynı durum var ben full dp kalkan 40k vuruyorum npc kalkan yok dp azalmış 30k vuruyor ben patlıyorum tabi bunların yanında ubr 100 plt 3030 rokette kullanıyorum işe yaramıyor 1 saniyede patlatanlar var bu nasıl oluyor bütün goli veya diğer gemilerin dp puanı aynı değilmi adamlardaki dp yerinden oynamıyor hız işe yaramıyor maksimum en hızlı gemiye hızı daha düşük bir gemiyle yetişiyorlar

2. Merhaba ,

Oyunda vuruş arttırmak için seprom besleme yapılıyor. Ayrıca kalkan jeneratörleri içinde seprom besleme yapılabiliyor. Bunların dışında öğe geliştirme , havoc , vuruşu arttıran tasarım , hasar arttıran destekler yada kalkan öğe geliştirme , hercules , kalkan değerini arttıran tasarım , kalkan değerini yükselten destekler gibi şeylerden yararlanıyor olabilirler. Darbe puanını arttırmaya yönelikte uçuş düzeni , destekler v.b. şeyler vardır.

Yani bir çok kriter olabilir buradan teorik bilgileri verebiliyoruz. Oyun içindeki taktiksel ve pratik uygulamalar oyuncudan oyuncuya değişebiliyor.

İyi forumlar.

3. sorunum vuruş arttırma değil ben 20 vuruyorum adam 9 vuruyor ben patlıyorum adam 9 k vurarak hemen patlatıyor 9 k vurarak en basit npc şeri patlatıyorsunuz tek vuruşta biraz üst seviye oldumu bu kadar çabuk iki üç vuruşta patlatamıyorsunuz gemim streuner veya lordakia değil

4. 1- 90k yı 9k zannetmiş olabilirsin ya da adamın roketi veya peti 9k vuruyodur adamın hasarını görememişsindir
    2- Yanlışlıkla gemini phoneixle değiştirip farkına varmamış olabilirsin
    3- Bu bir rüya olabilir

birsürü sebebi olabilir ama mantıklı birşey söyleyebilmemiz için video veya resim atman gerek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.