Ne yapmam gerek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve νιѕєяуѕ tarafından 2 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim : goliath enforcer-bastion tasarımları var
    5 lf4 16 seviye geri kalan seviyesiz lf3 bo2 kalkan g3n 7900 falan full 50m credi 25k uri var şuan petim var hesap 13 seviye 2 iris gerisi flax oyunu uzun zamandır oynamıyordum şimd tekrar başlamak istiyorum 8 yada 9 arge var sorum şu hangi haritada - ne keserek ne yapmam gerek amacım ne olmalı bunun gibi tavsiyeler istiyorum

2. Merhaba ,

Eğer isterseniz x-3 ve x-4 haritalarında saimon , mordon , devolarium ve sibelon gibi npc'lerden seri şekilde imha ederek kasabilirsiniz. Bunların dışında x-5 , x-6 ve x-7 haritalarında Lordakium , Kristallin ve Kristallon imha ederek kasabilirsiniz. Unutmadan eğer bir kaç kişi Cubikon imha edebilirsiniz.

Zamanla biriken kredi ile açık arttırmadan alabileceklerinizi almaya çalışabilirsiniz. Biriken uridium ile birlikte arge , uçuş düzeni v.b. alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. cevabınız için sağolun modum bu devo ve siboları çok hızlı kesebiliyorum kristalona falan daha bakmadım şu ekipmanlarla hangisi daha karlı olur sizce devo sibo ksemekmi yoksa yeni haritamı bide elimdeki 25k uriyi napayım üstüne biraz daha kasıp 3. irisi uri ile alıp gerisini açık arttırmadan alırım diye düşünmüşdüm farklı bi fikriniz varmı acaba
    veya peti 8 lvl yapıp kamikaze modülü içinmi ayırsam uriyi pet 4 lvlmis :I

Son düzenlenen: 2 Şubat 2016
  4. Merhaba ,

Bana kalırsa zor kesebileceğiniz npc'lerden 5 tane kesip 500 uridium kazanacaksanız seri kesebileceğiniz npc'lerden seri imha edip 20 tane ile 600 uridium kazanılabilir. Hesaplamayı örnek olarak yazdım.

Uridium şu an için kalsın eğer PET'i 8 seviye yaparsanız o zaman kamikaze 3 alırsınız daha iyi olabilir. Uridium ile alınacaksa 3 ya da 4 tanesi olabilir gerisini kredi ile almaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. sağolun modum, başka tavsiyesi olan arkadaşlarda yazabilirler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.