Ne yapmam gerek?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve blackdelrey tarafından 16 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 9 iris var zeus için 600k uri istiyor 17 pro lazeri 4 yeni lazer diğerleri lf4 (gelişmemiş) 24 arge, PVE argesi dizdim. 10 havoc 10 herküles var. Şimdi bana ne yapmam gerektiğini söyler misiniz? benim aklımda olan şey yeterince zeta yapıp hem zeus hem arge dizmek sonra irisleri geliştirmek sonra roketatar geliştirmek sonrada pro lazeri kasmak istiyorum onun için gereken anahtarları zetadan karşılamak istiyorum sizce izlediğim yol doğrumudur? önerebileceğiniz başka şey varmı? kalkan geliştirmeyi sona bırakmak istiyorum ona gerçektende çok uri gideceği için şimdilik onu düşünmüyorum gereken uçuş düzenleri var heceta var cyborg yok 220 oil var hesapta alamadım bi türlü onuda zamanla yaparım diyorum direk alma şansım olmadığı için sizinde fikirlerinizi duymak istiyorum.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Evet önceliğiniz Zeta Kapısı yaparak hem arge dizmek hem de prometheus lazeri birleştirmek olabilir fakat her ne kadar argeniz düşük de olsa roketatar ve irislerinizi geliştirmeyi ihmal etmeyiniz, dediğiniz gibi kalkanları geliştirme işlemini sonra da yapabilirsiniz. :)

İyi forumlar.

3. Doğrudur ben anlatamadım galiba ben sadece zetayı şu yönden dedim zeus alana kadar kaç tane gerekiyorsa yapıp anahtar ile zeus açmaktır ama sizin öneriniz nedir ben kutu topluyorum genellikle veya npc keserim uri ve gg sorunum olmuyor haftada 2 gg açabiliyorum online kalabiliyorum yani şöyle bi yolda izleyebilirim kutulardan gg yi sadece zetaya verip uri toplayıp urilerle diroit geliştirmelerini yapıp sonra zeus alınca onu da geliştirmek içinde uri kasabilirim ama öncelik zeus mu olsun diğer diroitleri geliştirmemi olsun?

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Ben yerinizde olsam zeusu biraz daha geciktirir ve öncesinde diroit geliştirmelerimi tamamlardım. Gerçi eğer dediğiniz gibi kapı açarken uridium değil de ekstra enerji harcarsanız gelen anahtarlar ile Zeus Parçalarınızı da yavaş yavaş tamamlarsanız, ama ben mevcut uridiumu geliştirmelere harcamanız taraftarıyım :)

İyi forumlar.

5. Modum bu konuda size katılamıyacağım. Zeusu alırsan vuruşun 500 ve üzerinde artacaktır (x-1 ile) ve bu kasılmanda çok kolaylık sağlar ayrıca zeus için kutu açarken cyborg gibi gemilerin de eksik parçalarını tamamlamış olursun. Zeta yaparsan üstüne üstelik argede kasmış olursun. Ben şuan 35 argeyim hala zetadan gelen dosyalarla arge yapıyorum :D Sana tavsiyem bütün urini zetaya yatırıp gelen dosyalarla arge yapıp gelen anahtarla ise kutu açıp hem zeusun hem cyborgun eksiklerini tamamlaman olacaktır. Zetadan zararlı çıkmazsın. Tabii benim gibi 3000 gg kullanarak anca bir zeta açarsan ayrı tabi :D