Ne Yapmam Gerek ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erenalp95 tarafından 8 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erenalp95

erenalp95 User

Arkadaşlar cok kararsızım kısa sürede cok sey yapmak istiyorum ama ilk ne yapsam bana daha faydaları olur bilmiyorum .

Elimde olanlar:

Goli - 2 İris 6 Flax -
    16 Lf3 -5 Sg3n b02 - 5 tane elit hız
    Argem 1 - credili kalkanlar ve tasarımlarımla full kalkanım 220 k ama cok kolay ölüyorum ..

Ne yapsam daha kolay yükselirim ? Görüslerinizi bekliyorum .

Ar-ge , kapılar , öge geliştirme hakkında pek bilgim yok ....

2. Merhaba ,

Zamanla kredi biriktirip LF-3 , B0-2 , Hız jeneratörü ve İris gibi eksiklerinizi açık arttırmadan tamamlamaya çalışabilirsiniz. Bu arada biriken uridium ile arge yapabilirsiniz. Yada daha farklı alanda değerlendirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. erenalp95

erenalp95 User

Dün 1 lf3 1 bo-2 6 tanede hız jeneratörü aldım .. skylab geliştiriyorum ama ne işe yarıyor bilmiyorum . ar-ge de neyi geliştirmem gerekiyor bilmiyorum . pet alsam faydası olur mu acaba . kapı açmaya calıssam ilk kapıyı geçebilirim diye düşünüyorum ama bilmiyorum .

4. titans___

titans___ User

gemin ne önce onu söle bşirde cm neden yok chatde

her şey sırayla artı forumda yeni başlıyanları okursan daha faydalı olmazmı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Nisan 2014
  5. erenalp95

erenalp95 User

okudum baya da bölük pörcük oldu goliath yaxmıstım ilk mesaj da

6. Merhaba ,

1- Skylab hammade için gerekiyor. Belli bir seviyeye geldiğinde Promerium yollayıp satarak kredi elde edebilirsiniz. Ayrıca seprom üretimi yeterli ise gemiye yollayıp Lazer , Roket ve Kalkan beslemesi için kullanabilirsiniz.

2- Arge için genel olarak kalın sıkmaya göre dağıtmanız ilk başta önemlidir. En az 21 arge yada 24 arge ile oluyor. Tavsiyem 24 arge'ye göre dağıtmanızdır.

21 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendise : 1/5
    Kalkan Enerjisine : 2/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    ------------------------
    24 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

3- Pet için şu anda şahsen erken diye düşünüyorum. Biraz daha LF-3 , B0-2 , Hız , İris ve arge gibi şeyleri belli bir yere getirince lazım olabilir. Şu an için kapılara acele etmeyip ekipman eksiklerinize yönelin derim.

İyi forumlar.

7. moda ole kolay bisimis gibi bol keseden salıyo arge yap adam gücsüz nası yapsın 21 24 argeyi

hic düsündünüz yok hepsiz hepsiz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Nisan 2014
  8. Merhaba ,

Herkesin bir önerisi olur ve ayrıca oyunda genel olarak herkesin söyleyebileceği yada tavsiye edeeği şeyler artık sabit duruma gelmiştir. İlla bunları yapman lazım diye yazmadım. Fakat oyunda arge'yi nasıl dağıtmam lazım diye sorduğunuzda ya 21 arge yada 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıt der.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  9. takemyhard

takemyhard User

arkadaş 220k kalkanım var çabuk imha ediliyorum diyor..buna verilecek cevap tabiki arge olacak...kalkan enerjisini ve kalkan sıklığını fullemeden istediği randımanı alamaz oyundan...bunu yapmak içinde sabır lazım haliyle...yada uri çekip fulliycek ...başka yolu varmı??o_O...

10. erenalp95

erenalp95 User

Ar-ge 24 çoğu seyden önemli galiba :) anladım mühendis yerine patlayıcı uxmanı verdim sıkıntı olmax galiba ar-ge 4 yaptım :))

11. Merhaba ,

24 arge'ye göre dağıtacaksanız eğer ;

1. Gemi Gövdesi I : 2/2
    2. Mühendis : 1/5
    3. Kalkan Enerjisi : 5/5
    4. Kelle Avcısı I : 2/2
    5. Gemi Gövdesi II : 3/3
    6. Kalkan Sıklığı : 5/5
    7. Ayarcı : 3/5
    8. Kelle Avcısı II : 3/3

bu yeteneklere sırasıyla vermeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

12. titans___

titans___ User

arge bence önemli değil neden adamda lf4 lazım artık bence skyı yap sarı taş sat kredi yap lf3 bo2 iris bu sırayla tamamla bence bol bol kutu topla goli değlde nostromoyla topla dicem hemen patlarsın iris tmrin için tmr kuponu yada urin olsun ve kendin kibilerle kasılmaya bak klan bul gemin 8 iris kalkanların tam olunca pala gir taş topla kapı aç pet al oda yetmicek kapılarda petin levelini yükselt sonra hammadde 3 al palden çıkmıcaksın zeta yap ki o kapı bu oyunun ilacı dicem ben artık yapmıyorum yeniler için ilaç anahtar ve arge veriyor ben 35 arge gemi full lf4 ama beyaz yada rsben yoksa seenin geminden inanki farkı yok ben daha 10 kappada 1 herculesdeyim oda tam olsa klkn geliştircem bir 5 sene de ona uğraşırım

13. erenalp95

erenalp95 User

720.000 uridum a ihtiyacım var ya cok değil :D

Argeyi sıfırlarım öyle veririm . ar-ge ile gemi ye bişeyler alma konusunda ikilemde kaldım . Ar-geleri dixerken kastığım kredi ile kalkan almayı düşünüyordum irisleri en sona planlıyordum ama kararsıxım hala uriduim cekermeyi düşünüyor eğer 450 k çekebilirsem ar-ge mi yapmalıyım yoksa lf4 ve kalkan için mi uğraşmalıyım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Nisan 2014
  14. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Önceliği arge ye vermenizi tavsiye ederim argeniz size rahatlık sağlıcaktır.

Keyifli Forumlar.

15. erenalp95

erenalp95 User

Ar-genin nasıl bi avantajı var :))

16. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Argeniz sayesinde geminizin dayanıklılığında vuruşunda artış göreceksiniz.Savaşırken savunurken argenin faydalarını göreceksiniz.

Keyifli Forumlar.

17. erenalp95

erenalp95 User

675.000 uriduim isimi görür mü acaba ? ARGE - kalkan ve yeşil ganimet anahtarı almayı düşünüyorum . Kasıcağım kredi ile iris almayı düşünüyorum . Skylabıda kavradım geliştiriyorum sürekli .. pet isin de kararsıxım . lf 3 e boşuna para harcamak istemiyorum yeşil sandıktan hem lf3 hem lf4 gelir en axından sansımı denerim diye düşünüyorum ama sixinde görüsünüxü merak ediyorum ...

18. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Ganimet tamamen piyango o yüzden ganimete güvenme lf3 çıkar demişsin ama bana bo2 kalkan çıktı kötümü değil ama dağıtım ve ilerleme tamamen senin kontrolünde olmalı şans faktörü senin işini bozabilir.

19. erenalp95

erenalp95 User

Evet bunların hepsini düşünüyorum ama hala net bişey bulamadım . x3 e kadar düsünücem .

18 LF 3 10 BO2 11 Elit Hıx ve 3 İrisim oldu ar ge yide 7 ye kadar yükseltim .. %30 indirim aldım yüksek ihtimal 675 k uridium cekicem .. Pet almayı düşünüyorum ama nasıl kullanıcagım hakkında fikirim yok kami kaze yi kullanmak istiyorum kasılmak ve palladium toplamak amaçlı alıyorum peti ... Ayrıca daha yararlı bi fikriniz varsa lütfen söyleyin ..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Nisan 2014
  20. takemyhard

takemyhard User

arkadaşım bir goli al...içini full hız+ bo2+lf3 +8 iris döşe...yapabildiğin kadar fazla arge yap....senin seviyendeki oyuncuların yapabileceği bu...sonrada sabırla kasılmaya çalış peti şimdi düşünürsen kasabildiğin urileri zaten peti düzmek için harcaman gerekir...(örnek pet : 50.000 uri kami3 : 50.000 uri radar3 : 25.000 uri koymak için slot açmak 10.000 uri) kaldıki radar3 4-5 tane olamzsa işine yaramaz otoyağma vs saymıyorum bile yani donanımını elit yapmadan bu oyundan zevk alamazsın...önce ana malzemeler sonra diğerleri...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.