Destek Ne yapmam gerek?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TRISTNAMM tarafından 24 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna hiç para yatırmadan oynamaya çalışıyorum, emeğim ile şuan yaptıklarım;
    Goliath (Müzayede ile alınan tüm tasarımlara sahibim saatlik olanlardan), full lf3, full bo2, 4 iris, 4 flax (onlarda full l3)'a sahibim sizlerden yardım istiyorum ne yapmam gerek burdan sonra ne satın almam gerek nelere yönelmeliyim. ArGe 5 bu arada 52bin urim 35mil credim var şuan için günlük 6 7 saat onlineyim

2. Merhaba ,

Açık arttırmadan kredi ile İris eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Uridium biriktirmeye devam edin ve ilerde arge için yatırım yapabilirsiniz. Biriken kredilerle eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. kardeş irisleri credistle al . 8 arge yap ondan sonra 8 iris oluna kadar korsan aç. korsan taktiği söyleyem: 1.her haritda 5 tane bulunur 5/1 inde iyi şey var yani (lf4;apis;zeus;50lıkkamufle;10luk hız ;bo2;lf3]bunlar çıktığında başka bir haritaya geç .

4. korsan kutusu tezinee %100 karşıyım ben bir hartada 1lf3 1bo2 aldım aynı yerdeki kutulardan hata bir modul de aldım toplam 3 kutuda 3 yaptım

5. sana ne oluyo bilader ben ona söyluyom :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.