Destek Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cpt.Avenuè tarafından 13 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar , başlıkta belirttiğim gibi oyuna tam anlamıyla başlamak istiyorum, bugüne kadar boşluklarla girip lf3 bo2 gn7900 falan fulledim 1 tane de lf4üm var numunelik :D Fakat droidler dahil hiç bir geliştirme yapmadım. 8 iris, apis zeus havoc vs. hiçbir şey yok. Katlayıcı var gemide şuanda pet modulümde kutu topluyorum.Vip yok ama alabilirim duruma göre , 4 5 k vuruyorum x1 ile . pet 8 level. Alpha kapısı yapmıştım bi kez, bi tane beta kapısı açık , gamma da da 80 parçam var hadeste 15 parça var bunların dışında parça da yok .

Soruma gelecek olursak, Böyle bir gemide ilk neye yönelmeliyim. Neyi geliştirmeye başlarsam gemimi kısa sürede daha yukarı taşıyabilirim ? Bana bi amaç bi gelişme yolu haritası çizebilecek tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum gemi genel olarak ekteki gibidir ;

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği konu başlığınızın tamamı büyük harflerle olamaz. Lütfen başlığınızı düzenleyiniz, yapamazsanız yardım isteyebilirsiniz.

Geminizin donanımlarını fullemeye bakın öncelikle. En azından 8 iris full lf3 full bo2 kalkan olursa kapı yapabilirsiniz.

Petinizde kamikaze 3 yoksa alınız, kapılarda çok yardımcı oluyor.

Kutu toplayarak veya paladyum toplayarak öncelikle Zeta kapısı açmanızı öneririm. Zeta kapısından gelen ganimet anahtarları ile lf4,apis ve zeus bulabilirsiniz. Günlük dosyaları ile argenizi yaparsınız.

Havocları fulledikten sonra Kappa kapısına başlayın buradan da herküllerinizi tamamlarsınız.

Geliştirmeye öncelikle irislerden başlayın. Sonra lf4 ler en son kalkanlarınızı geliştirin.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. Gerekli düzenlemeyi yaptım , Kamikaze alabilirim şu anda , Yani demek istediğinize göre önceliğimi zeta kapısı yapmak ve havocları tamamlamak için mi vermeliyim şimdilik ?

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Evet öncelikle zeta kapısı yaparsanız hem Havoc hem arge hemde ganimet anahtarları ile lf4,apis,zeus ve gemi tasarımları kazanabilirsiniz.

Şuan sizin için en ideal kapı bence zetadır.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  5. Sormak istediğim diğer sorular Hangi gemiyi kullanmalıyım. Aegis Elite almayı düşünüyorum kapılar için iyi midir ? ya da kapılar için önerdiğiniz bir tasarım var mı Sentinelim var Ve diğer tasarımlardan 1 tanesini craftlayabiliyorum. , Palladium ile ilgili. İlk olarak palladium haritasına hangi gemiyle gitmeliyim, Pette sadece 1 tane radar protokolü var , Karlı olur mu ? Elime geçecek olan uridiumlarla ne yapmalıyım ? Kami ve Hammadde toplayıcı yok önceliği hangisine vermeliyim ?

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kapıları yapmak için Aegis Elite gemisi kullanılabilir.

Paladyum haritasında düşmanlardan kaçmak için Spectrum veya yaratık kesmek ve kapılar için Venom kullanabilirsiniz.

Hızlı toplamak için spearhead geminizi kullanabilirsiniz.

Önce hammadde toplayıcı alın. Yeteri kadar GG biriktirdiğinizde kamikaze alırsınız.

Petinize 2-3 tane daha radar 3 protokolü almanız yeterli olacaktır.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  7. Teşekkür ederim modum kilitleyebilirsiniz

8. Merhaba ,

@VALEYARD mod'umuz adına teşekkür ederim.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

VALEYARD bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.