Ne yapmam lazım acil yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Furkan_Rose tarafından 6 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Fazla bilgi vermeye gerek duymuyorum.50 k uri var . pet 8 seviye. 3 tane 2. seviye 3 tanede 1. seviye radar var.
    2 tane 3. seviye radar mı alıp palaya devam mı etmeliyim (daha 2 kapı yapabildim ) yoksa oto toplayıcı 3 alıp pvp de kutu mu toplayayım (hammedde top 3 var ) kami 3 yok su an için de önemsemiyorum.hangar durumu aegis goli vega 6 iris 2 flx 1 hercules 1 hovoc. şimdiden teşekkürler.

2. palada da pvp haritalarında da kesmiyorlarsa pvp daha karlı bence, ama pvp de kesiyorlarsa palada kal radar al, palada kesiyorlarsa pvp ye geç :D

3. bende aynı fikirde düşünmüştüm :D

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Radar sayınızı arttırıp Paladyum toplayabilirsiniz.

Zeta kapısına ağırlık verirseniz Havoçları fulleyip %10 vuruş gücünü elde edebilirsiniz.

Zeta kapısından alacağınız anahtar ödülleriyle açacağınız sandıklardan çeşitli ekipmanlar kazanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. katlayıcı varsa pvpde kutu toplayın.

6. Cevaplar için teşekkürler. Konu kilitlenebilir.

7. indirime girince pet için eşya al

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.