ne yapmam lazim yardim lutfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-bakif-_ tarafından 5 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _-bakif-_

_-bakif-_ User

Tr4 12lwl vega 10lf3 (gerisilf2) 6bo2 4 g3n 5 flax 1 iris 1 arge sizce ne yapmaliyim uridyumda iyi kasamiyorum adamlar saatte 10k uri kasiyorlarmis. Ben nasil daha iyi yapabilirim simdiden teskkr edrm

Son düzenlenen: 5 Temmuz 2014
  2. Leonov'a geç. 15 LF-3, 15 BO-2 ve 15 Elit hız jeneratörü yaptıktan sonra Goliath'a geç, irisleri fulle ve içlerini LF-3 ile doldur. Kasılmak için Leonov'u aldıktan sonra x3 ve x4 haritaları idealdir.

3. _-bakif-_

_-bakif-_ User

Ama surekli baskin adamlar saglam 75k 80 k vuran gordum

4. Vega ile X-5 sektöründe kasılmayı deneyebilirsin

5. _-bakif-_

_-bakif-_ User

Peki ne keseyim gorev mi yapayim ya da lf3 bo2 mi yapayim? :))

6. bende aynı senin gibi vegaydım , leoya geçmemi önerdiler , eski haritalarda vegayla full lf 3 ken x1 ile 1.8 k vururken leoyla 6 lf 3 2.5 k vuruyorum bencede leoya geçmelisin arkadaşın dedigi gibi fulleyince goliye geçersin , parada harcamak zorunda kalmazsın goli için ihale için yeteri kadar kredinde birikir

7. _-bakif-_

_-bakif-_ User

Ama lf3 30m dan gidiyo bo2 ise 25m den ben okadar parayi nerden bulayim 1_7de lon kesiyom grupla 200 k veriyo daha mantikli degil mi:)

8. Nasıl istiyorsan öyle yap :) Ama Leonov alırsan daha hızlı gelişirsin, bende Leonov'dum Goliath'a geçeyim dedim geçtim sonra geri Leonov'a döndüm çünkü Leonov kendi haritalarında vuruşu, ambarı, kalkanı 2 katına çıkıyor. Leonov'la kasılarak ve skylab'tan promerium yollayarak iyi kasarsın.

9. _-bakif-_

_-bakif-_ User

Premerium yollamak icin sepromunda 7 lewel olmasi gerek mi?

10. DELI•VAR

DELI•VAR User

12 levelde x6 haritası açıksa cubiye gidebilirsin iyi uri kasarsın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.