Ne yapmam lazım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by _Ŧยςк_tђє_รץรtє๓_, Aug 2, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. full lf3 full elit hız full elit kalkan 8 iris 1 lf4 petim 8 lvl 1 havoc şimdi 21 argeyim seprom bekliyom kalın sıkmak için goliath var hezarfen tasarımı mevcut ve aegisim var tasarımsız ve 1 wega var ondada tasarım yok şu an oyunda ne yapmalıyım nasıl daha hızlı kasılabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim tr2 deyim

Last edited: Aug 12, 2015
  2. 11 tl çekme şansın varsa vega alıp credi ile kutu toplama ni öneririm O gg ve urilerlede zeta açmalısın gelen anahtarlar ile zeus gününde kutu acabilirsin gelen arge puanları ile argeni geliştirebilirsin iyi gelişmeler iyi oyunlar dilerim :)

3. kardeş bir daha oku istersen ne yazdığımı :)

4. Kapı yapmalısın zetadan devam et. Cubi gruplarına katılarak, kristalon keserek kasılabilirsiniz. GG için kutu veya palladium toplarsınız.

5. şimdi ben 100.00 uri + 70 gg bastım 72 parçadan zeta açamadım yani, şasın yok fazla uridium ile ne yapmamı önerirsin apis m,i anahtar mı

6. Apisiniz kaç parça?

7. 9

8. Apis veya zeus gününde kutu açabilirsiniz, şansınız varsa tam apis veya zeus kazanabilirsiniz.

9. saol uğraşıup cevap attığın için

Thread Status:
Not open for further replies.