Ne yapmam lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _Ŧยςк_tђє_รץรtє๓_ tarafından 16 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 5 hangara sahibim 1 aegis 1 wega 1 goli var golide hezarfen var ötekilerde tasarım yok 21 argeyim kalın sıkmaya ayarlı pet 3.sev top 3. sev kamikaze var 8 irisim 2 lf4 full lf3 full bo2 full elit hızım. Şuan uridium ile pusat mı alsam yoksa anahtar mı alsam diye düşünüyorum sizce ne yapmam lazım ?

2. Merhabalar,

Benim tercihim arge ya da kutu olurdu.Uçuş düzeni konusunda ne durumdasınız bilemiyorum bu saydıklarıma ilave elinizde olmayan bir uçuş düzeni de olabilir.Tabi ki son tercih sizin

İyi forumlar

3. aslında kutu almak istiyorum lf4 çıkar belki diye. Ama burgu da almak istiyorum daha fazla vurmak için :))

4. Merhabalar,

O zaman uçuş düzeni almanız daha mantıklı seçenek gibi duruyor.Ama şansınızı denemek anlamında uçuş düzenini aldıktan sonra elinizde az da olsa kutu açacak rakam kalıyorsa korsan haritasında açmayı deneyebilirsiniz.Benim kutuda kendimi şanslı gördüğüm harita 5-2 isterseniz sizde deneyebilirsiniz.Şimdiden şansınız bol olsun.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.