Ne yapmam lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !!VΣZİЯ-İΛZΛM!! tarafından 29 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm başta geminin özelliklerini söyliyim

Goliath Enforcer
    9 LF3 1 LF4
    10 BO2 4 ao3 1 fusion shield III
    5 G3N-7900 10 G3N-6900
    arge yok şuan ve 47k uridium var

sorum şu 47k uridium la ne yapayım pet mi alayım argemi yapayım ne yapacağımı bilemiyorum şuan

2. Ben olsam biraz daha uridium kasıp lf4 ya da zeus günü yeşil korsan ganimeti açardım.Kutulardan bulduğun parçalar ile montajdan pet ve goliath gemilerinden (solace, venom) alabilirsin.(Tabii şansına bağlı.)

KANUN bunu beğendi.
  3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Şu an için Pet almanız erken olacaktır. Pet alsanız bile içinin eşyalarına yine uri ile doldurma ihtiyacınız olacak.

Arkadaşımızın da dediği gibi Pet i montajdan birleştirebilirsiniz. Önemli olan Pet değil içine alacağınız Modüler yada Protokollerdir.

Sizin Gelişmeniz için Zeta kapısına şiddetle ihtiyacınız var. Hafta sonu çift Katı ödüllere getirirseniz sizin için daha iyi olacaktır.

Ayrıca Zetadan Gelen Arge dosyaları ile argenizin seviyesini yükseltebilirsiniz.

Bakalım arkadaşlar ne fikir önerecektir.

iyi forumlar.

4. ozelmaseeR

ozelmaseeR User

Bence pala topla zeta aç 1 tane 100 günlük dosyası ile 3 arge yaparsın 50 anahtar verir onunlada lf4 gününde açmanı tavsiye ederim hem lf3 bo2 hız hemde lf4 kasarsın sakın uriyi lf3 bo2 falan harcama tabi bu rakamlar pazar günü 2x kapı ödülü verdiği zaman geçerli eğer oyuna vakit harcıyorsan pala topla aç zetayı ama zaman ayıramam dersen uri ile desteklersin ama 1 zeta ortalama olarak 150-200k uriye açılır.Uri ile açıcaksan vip + indirim almanı öneririm böylece 1 enerji 55 gg olur pazar günü.

5. Teşekkür ederim sağolun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.