Ne yapmamı önerirsiniz?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve klc021 tarafından 18 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. klc021

klc021 User

Merhaba oyuna yeni başladım 9 seviyeyim leonov ile x-3 x-4 te kasılıyorum, bende 120k uri var ne yapmalıyım?

2. hocam kaç irisin var bilmiyorum ama 8 irisden az ise kredi yardımı yapıcak bir klana girip ilk olarak 8 irise ulaşmalısın.Sonra kredi stoklamaya devam edip günlük açık arttırmadan Aegis Elite almalısın.Kasılırken çok işine yarar bu gemi.Uridiumunu Galaksi kapısı dönmeye yatırmalısın.Özellikle Zeta kapısı çok fazla(50) yeşil kutu anahtarı verdiği için ilerideki hedefin olan Sayborg gemisinin parçalarını toplamana yardım edicek.Aynı zamanda 9. ve 10. irisi satın alamıyorsun(aslında alınıyor da çok pahalı)bulduğun yeşil anahtarları zeus gününde açarak diroitlerini tamamlamalısın.Şimdilik kutulardan çıkacak Lf4'lerle idare etmek zorundasın.Blacklight haritaları açılınca(17.seviye) artık prometheus isimli oyunun en güçlü silahlarının 10 tanesini görevlerle kalanlarını da kasılarak toplayarak fullenmeye doğru gidiceksin.Kilit nokta sürekli Zeta dönmek.Arada diroitlerini ve kalkanlarını geliştirmeyi unutma.

3. klc021

klc021 User

ben bugün birşeltir kısmından topladığım parçalarla 2 tane iris aldım böyle yapmaya devam edeyimmi
    bide zeta kapısını leonov ile dönebilecekmiyim?
    irisleri birleştir kısmından satın alarak yaparsam tanesi 30 bin uriye denk geliyor
    ben önce ne yapmalıyım?
    bu arada 12 seviye olmama az kaldı

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Her iris satın alımınızda irislerin fiyatı ikiye katlanmaktadır. Bu nedenle irislerinizi tamamlamak için Açık Artırma'yı takip etmenizi öneririm. Başlangıç olarak Atakentlistyla'ın önermiş olduklarını gerçekleştirebilirsiniz. Oyun içerisinde Leonov'un avantajlı olduğu haritalarda görevlerinizi tamamlayarak gelişmenizi sağlayabilirsiniz. Seri kristallin, kristallon keserek uridium kasabilirsiniz. Bu süreçte de yine Açık Artırma'dan kendinize başka bir gemi alabilirsiniz.
    Haftasonları Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü'nde Zeta Kapısı'nı tamamlamanız size oldukça fazla fayda sağlayacaktır. Zeta'yı Leonov ile tamamlamanın size herhangi bir katkısı olmayacaktır bu nedenle en azından Goliath gemisini almanızı öneririm, günlük ve haftalık Açık Artırma'ları da takip ederek kredi ile kendinize daha iyi bir gemi alabilirsiniz.

İyi forumlar.