Destek Ne yapsam karar veremedim.. :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ѕωєєтнιт®™ tarafından 24 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar şu anda 650.000 uridium var daha da kasmaya devam ediyorum.. Gemi özelliklerim aşağıda ki gibidir %25 geliştirme gününü bekliyorum droit geliştirmeleri tam değil ama o da bir türlü gelmedi sizce alpha-beta-gamma yapsam bu uriyi döndürebilir miyim? Yoksa uriyi hiç telef etmeyip geliştirmeyi bekleyip, kalanlarla kutu açıp lf4 mü çıkarmalıyım?

ÖZELLİKLER

- 34 arge (Savaşa göre ayarlı)
    - 10 Havoc - 1 Hercules.
    - Apis - Zeus var.
    - 8 LF4(geliştirme yok) :(

- Droitlerin hepsi 6 level.
    - 250 bin urilik tüm Goliath tasarımları var, citadel(tasarımları dahil) var.

2. KroSName

KroSName User

650 K Uriyi Nerede Ve Nasıl Kastınız ? Bence Geliştirme Yap Derim %25 Günü Varsa Beklemeye Değer. Kapılar hakkında Pek bir bilgim yok. Havoc apis ve zeus çıkarmışsın zaten. Korsan anahtarıyla açma yapabilirsin.

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Sizin gibi bir ekipmana sahip olsaydım, diroitleri sadece 8.seviyeye kadar çıakrtırdım ardından kalan uridiumlar ile kutu alıp lf4 gününde açmayı denerdim.

Keyifli Forumlar

4. Modum istatistiksel bir hesaplama yaptım aslında dedikleriniz kafama yattı droitler 11 seviye yapıyım diyorum 8 az olur biraz böylelikle %4 hasar ve %10 kalkan ek olarak gelir. Geriye kalanlarla da lf4 gününde kutu açmak daha karlı olacak gibi çünkü her lf4 ortalama 60 - 70 vuruşu arttıracak. Fakat şu konuda da hala emin değilim bazılarını görüyorum 1 m urileri oluyor alpha-beta-gamma üçlüsüyle sürekli döndürüyorlar o uriyi sizce bu mümkün mü?

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Alpha,beta - gammadan NPC ler ile birlikte gelecek uridium aşağıdaki resimde mevcuttur. Bu kapıları ne kadar uridiuma açabilceğini sizin şansınıza kalmışken elbet biyerde döngü bozulur. Ayrıca indirim paketsiz böyle birşey oalcağınıda tahmin edemiyorum.

Keyifli Forumlar

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Elinizdeki urileri kapıya basıp döndürmek tamamen şans işi.Bazen parçaların zor çıkmasından dolayı fazla uri basabiliyorsunuz.Ben bir oyuncu olarak size tavsiyem,Kappa kapısı yapmanızdır.Hercüles tasarımı için yapacağınız kappadan zaman zaman lf 4 çıkacaktır.Bu arada geliştirme için öncelikli hedefiniz Diroit leri 16 levele geliştirin.

İyi forumlar.

7. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

önce diroitlerinin hepsini 16 lvl yap. (geliştirme gününü bekleme)
    geriye uri kalırsa lf-4 günüde kutu aç :)

8. alfa beta bu kapılara hiç bulaşma çok zarar edersin droitleri 8 levele kadar geliştir sonrası için %25 indirimi bekle ilk hedef 16 level ypmak olsun sonra kalan urilerle full kutu

9. ÇORBACI

ÇORBACI User

Benimde buna benzer bi gemim var 8 iris 16 yükseltimde sonradan aldığım 2 irisin yükseltimi yok henüz onlarıda en kısa zamanda 16 yükseltim yapacağım peki bundan sonra bendemi kutu aliyim yoksa kalkan pillerini 16 geliştirmemi yapiyim

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba ,

Kalkan jeneratörlerini geliştirmeyi en sona bırakın derim.Öncelikli Diroitler ve silahlar.iyi oyunlar

Keyifli forumlar.

11. Anladım o zaman hiç bulaşmıyorum bu kapılara çünkü indirim paketim yok :)

650 k uriyle taş çatlasa 3 kapı açarım 3 kapıda da lf4 herkül verir vermez o yüzden bu riski göze alamam :) en azından gemi gelişime açıkken.

neden geliştirmeyi beklemiyim, gelmez mi :D bayram zamanı 2-3 güne bir geliyordu :p

tamam kardeşim alpha beta gammadan vazgeçtim. indirimi beklicem fakat acaba 11 lvl yapıp kalanlarla lf4 guunu kutu mu acsam modumuz kafama soktu bunu :) sonrasındaysa lf4 biraz fazlaşınca tamamlarım 16'ya ? :)

12. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

LF4 geliştirmesi max %6 oluyor. Bunun için indirim ve vip ile birlikte 72bin uridiuma 1lf4 16seviye oluyor. 16seviye lf4 200x%6 dersek = 12hasar bonusu sağlar. Ancak lf3 yerine 72bin uridiumda lf4 yakarlarsanız hasarınız 50artacak(lf3 150hasarda, lf4 200hasarda) yani 4adet gelişmiş lf4 1adet lf3 yerine gelecek lf4ten yine daha düşük oluyor.

Ben hesbaımı böyle yapıyorum :) Gerisi sizin şansınız ve tercihiniz.

Keyifli Forumlar

13. lf4 sakin geliştirme fazla vurmasın 17 daha fazla hasar verio güçlendirio irisleri hepsin 16 yap daha karlı.

14. evet lf4 ve kalkan geliştirmesi en son iş zaten :) konuyu önemsediğiniz için başta modlar olmak üzere diğer üyelere teşekkürler. gerekli geri bildirimleri aldım mod arkadaşlar konuyu kapatabilir.. :)

15. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.