Ne Yapsam

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve П0TΉIПG_2_Ł0SΣ tarafından 6 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar, yine ben ve yine uridium cekiyorum. Simdi yakinda 550.000 uridium cekecegim.

Ben cek cumhuriyetinde oynuyorum
    aegis goli
    31 lf3
    16 b02
    15 elit hiz
    pet level 7 kami 2 hammadde 2
    8 iris 1 havoc
    12 arge

Simdi ben ne yapayim bilmiyorum. Bu uriyi bu hesaba yatirip harcayayim mi ?

Veya tr de acip ilk gozupek paketi alirim ardindan bir aegis cekerim 300k uri ile 5 iris ve pet alirim geri kalanini argeye ve pet bilmemnesine harcarim. Ve bir de kampanyadan yararlanmis olurum. Su 150k uri cekince hercules veriyor 750 enerji veriyor. Yani bir tane de hercules olur direk

Simdi sorularim:
    a-) mevcut hesabimami yoksa yeni acacgim hesaba mi yatirayim ? Neden ?

b-) Hangi tr serverini onerirsiniz ?

c-) Tr de ticarette irisi ne kadara bulabilirim ?

d-) ve tabiki en onemlisi tr de bana yardim edebilecek bir klan varmidir :D

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bence bulunduğunuz hesaptan devam edebilirsiniz.Sıfırdan başlamak çok zor uridium çekseniz bile.

O hesabınızda da elmas uçuş düzeniniz yoksa onu alınız .Kalan uridium ile argenizi 24 yapmanızı öneririm.

İyi forumlar.

3. Bence şu an ki hesabına aktar bu Uridium'u. Oynarken bir yandan da Türk serverlarının birinde bu tarz bir gemi yapsaydın ona yatır derdim.
    Türkiye 2 şu an bence oyunculuk bakımından en ideal server, en iddialı oyuncular tek tek TR2'ye gelmeye başlıyor. Kasılma açısından TR1-TR2-TR6'yı pek önermem, diğerleri hakkında bilgim yok oynayanlar yardımcı olur.
    Tüm TR serverları kalabalık olduğundan 60.000.000 dan aşağıya alamazsın kolay kolay

4. Ha bir de onlari unuttum elmas ve guve var bende.

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

O zaman dediğim gibi argenizi 24 e tamamlayabilirsiniz.Ardından kalan uridiumu petinizi 8 . seviye yaparak kamikaze 3 almalısınız.

İyi forumlar

6. Benim boyle dusunmemin sebebi bulunduğum serverda cok kisinin olmamasi. Oyle baskina gidiyorum 3 veya 4 kisi kesiyorum. Ve ayriyetten cek forumunu takip edemiyorum. Hem de chat sorunu da var konusamiyorum globalden. Dolayisiyla klanim da yok dogru duzgun.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oynadığınız serverde fazla kişi yok ise,yarın öbür gün geliştiğinizde sıkılabilirsiniz.

Tr serverleri bu konuda oldukça kalabalık.Geçmenizi tavsiye ederim.Tr serverlerinde İris Diroiti yaklaşık 50 m ile 150 m arası alınmaktadır.

Yeni bir hesap açık bu hale getirmeniz online olma durumunuza bağlı olarak 1-2 ayda olur.

Klan konusuna gelince,geçtiğiniz serverde kendiniz bulabilirsiniz.Klan konusunda Forumda klan bölümüde bulunmamaktadır.

Keyifli Forumlar.

8. Kararimi verdim ve degistirmeyecegim atraksiyona gerek yok. Konu kilitlenebilir

9. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.