Ne yapsam?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★★★★Mujαhιδεεn★★★★ tarafından 19 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar.Ben şuan 24 arge kalın sıkıyorum.Şuan da elimde 60bin uri var bu uriyle arge alıp uzaylı avcısı için kasmayı düşünüyorum.Sizce böyle mi yapmalıyım yoksa droit düzeni falan mı almalıyım?Kayda değer sadece kalp uçuş düzenim var.150bin kasıp indirimde %20 lazer hasarı vereni almayı düşünüyorum.

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Konunuzu gerekli yere taşıdım.

Bu tür konuları yeni başlayanlara açmalısınız.

Size tavsiyem Burgu droit düzeni alın.

Bu sayede daha hızlı bir şekilde kasılabilirsiniz ve harcadığınız uridiumu hızlıca geri toplayabilirsiniz.

İyi forumlar

3. Teşekkürler modum bende burgu düşünüyorum.Argelerde uzaylı avcısını 5/5 yapmak istesemde direk ordan %20 hasarla arttırabilirim sonra onu yaparım.Biraz daha açık kalsa iyi olur belki bir kaç arkadaş farklı fikir vermek isteyebilir.
    Birde kasılma ve kapı için burgu mu daha iyi olur yoksa güve mi?

Son düzenlenen: 19 Kasım 2016
  4. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Konunuzu açık bırakıyorum.

Kasılmak için burgu daha iyi bence.

Ama kapı yaparken güve çok işe yarıyor.

Bende sabredin ikisinide alın :D

İyi forumlar

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizin diğer Ekipmanlarınıda yazsanız daha iyi olurdu.

Pet yoksa Pet alabilirsiniz,otomatik toplayıcı,hammadde toplayıcı alıp Paladyum toplayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. Pet var.Full lf-3 full bo2'yim.İrisler full 2 havoc var.Aegisim.

Öyle yapacam gibi görünüyor.Ama hasarımı en çabuk şekilde yükseltmeye çalıştığım için başta burgu alacağım :)

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Petiniz varsa,Hammadde toplayıcı alarak,Paladyum toplayabilirsiniz.

Vuruş gücünüzü arttırmanız için,Zeta kapısı yapıp Havoclarınızı tamamlamlısınız.

Zeta kapısından alacağınız anahtarlar ile,etkinlik günlerinde sandık açarak,LF-4 ve ve ekipman sayılarınızı arttırabilirsiniz.

Yani,elinize geçen urıdıumları,Zeta kapısına harcamalısınız.

Keyifli Forumlar.

8. Paladyum topluyorum ara ara.Normalde zeta veriyorum ama şuan kuiper kapısının tamamlanmasına son 10 parça kaldı ona yükleniyorum ondan sonra tekrar zeta geçicem.Kutu işlerinde malesef çok şanssızım.Umarım zetada da bu şanssızlık sürmez zaten aldığım 2 havoc başlangıçta 2x ile aldım.Şimdi burgu falan alma mı diyorsunuz?İlk burguyu alıp ondan sonra urilerle zeta bassam daha iyi olur gibime geliyor.Pala toplayıp zaten zeta yükleneceğim.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Karar sizin,burgu alıpta Zetaya ağırlık verirseniz,vuruş gücünüz artacağından,kapıda fazla zorlanmassınız.

Keyifli Forumlar.

10. Bu yazılanları uygulayacağım teşekkürler modum kilitleyebilirsiniz.

Rehber bunu beğendi.
  11. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Cevaplayan modlarımıza teşekkür ederiz. :)

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.