Ne yapsam?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELI•VAR tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELI•VAR

DELI•VAR User

Arkadaşlar beta açıcam kronos için ondan gelicek uriyle 45bine spearhead mı alsam palayı hızlı kasmak için yoksa vegada mı kalsam arada çok fark var mıdır almalı mıyım spearheadı?

2. uriyle gemi alma ihaleden al credi biriktir. ben 2 hangarım aegis sperhead. aegisle palada çok sıkılıyorum ama sperheadla ambar 1000 oluyo vipsen (2000) bn sperheadla palaya bi giriyom ambar doldukça boşaltıp geri dönüyorum aegisle ne bilim bi sıkıntı basıyor 1500 pala topladıktan sonra. sperhead kendi hızı 370 12 tane jeneratör yeri var. full hız taksan 120+370=490 hız eder beslemesiz. bu hızla toplamak nerde aegisle 400 hızda toplamak nerde

3. DELI•VAR

DELI•VAR User

Bende hızlı olsun istedim uriyle almayim diyosun? Şöyle düşünmüştüm spearheadı uriyle elite tasarımını crediyle alırım diye planlamıştım. Ama vegayla spearhead arasında çok fark olur mu? Asıl soru bu

4. Olur kardeş Özellikler falan bence direk sıkıntı yapma al spearhead i uriyle

5. Ancasin

Ancasin User

Palada savaş yapmayacaksan kesinlikle spearheadı almanı tavsiye ederim. Ema + mükemmel kamuflaj yeteneğiyle ölümsüzsün demektir. Beni palada aylardır kesebilen çıkmadı spearheadlayken. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.