Neden bot Konuları kitleniyor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZONGULDAKLIM tarafından 21 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Neden bu bot konuları forumda kitleniyor acı gerçeği yüzünüze vurunca çok mu zorunuza gidiyor anlamıyorum hep merkez ekip merkez ekip diyorsunuz ama bu merkez ekip hiç bir işi gerektiği gibi yapamıyor ne yazık ki? Lütfen bu konuları kitlemek yerine üzerine gidip banlatıp artık ne sabır ne de gücümüz kaldı hep yakın yakın diyorsunuz ayllar yıllar geçiyor hep yakın en kısa zamanda deniliyor.

2. Agır_TR

Agır_TR User

zonguldaklı bosver salla ya ugrasma bu konuyla

3. Ama artık kanıma dokunuyor biz para veren oyuncular salak veya mal yerine koyuluyoruz bir çözüm bulunamıyorsa söylesinler oyunu bırakalım ayıptır günahtır hram zıkkım olsun oyun içi alığım öğeler.

4. Nedenini açıkça söyliyeyim zaten herkez de farkında aslında dark yönetiminin kollaması mevcut bu çok açık, bu kadar uzun bir süre botların açık kalması ve düzenli olarak kendini yenilemesi oyunun bir parçası olması bu durumu çok iyi açıklıyor, adeta oyunun yapımcısı gibi kodları yazıyor işliyorlar arkdaşlar cevrenize bakın online hangi oyunda bu kadar sabit bir oyun hilesi yardımcı programı var ?. sadece bunu duşunmek yeterli baska birşey söylemek istemiyorum gelin kitleyin hanca siz hadi gelin bekliyorum , yeter ya o kadar forum admini var mod var sut var hanca elimizden gelen birsey yok diyorsunuz tamam yokta hiçte birşey yapmıyacagınız anlamına gelmez ki bu konu açın caydırıcı seyler yayınlayın yalandan da olsa birşey yaptıgınızı görelim oda yok kandırın ya bizi kandırın ilgilendiğinizi sanalım, bu şekil çok ayıp ediyorsunuz görmezden gelerek, bir avuç insan kaldı hile kullanmayan bizdemi kullanalım onu ! gerçekten otomatikden daha mı çok para kazanıyor şirket ?

Makinist.57 bunu beğendi.
  5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Buyurun kilitlemiyorum konunuzu;
    Bot taramaları merkez tarafından yapılmaktadır. Bizler sizlerin sorularınıza yardımcı olmak için buradayız. Bizim hesap kapatma yetkimiz yoktur.

İyi forumlar

6. Kitleme yapmadığınız ve bize saygı duyduğunuz için teşekkür ederim. Lütfen Sayın Forum Modum, Modlarım Forumda Bot kulanan kişilerin gözünü korkutucak ve yaptıklarının yanlış olduğunu anlatan Makale ve yazılar yazınız. En azından bu iyiliği siz yapın.

7. _01_

_01_ User

artık şikayetler aldı başını gidiyor insanlara açıklama yapmakta zorlanıyoruz/yapamıyoruz diye üstlerinizi darlamanız bile bizim yanımızda olduğunuzu gösterir ama siz onu yapmak yerine insanların konularını saçma oto mesajlar ile kilitleyip insanları susturuyorsunuz.

insanlar yıllardır "üzerinde çalışılıyor" yalanından çok sıkıldı ve haklı olarak somut bir şeyler bekliyorlar buyrun kilitlemiyorum konunuzu gibi tavır alarak konuşmak yerine insanlara onların tarafında olduğunuzu belirten oto olmayan samimi açıklamalar bile iç rahatlatır ve modların da konu hakkında şikayetçi olduğunu ve ellerinden geldiğince durumu üst yönetime ilettikleri hissini verir, ama bahsettiğim modlar sanırım 2012 yılında tükenmiş ,

samimiyet namına içinizde bir şey kalmamış aylık oyun içi/dışı ücretimizi alalım işimizi yapıp gidelim kafasındasınız.yazdığınız 3 cümle noktası virgülüne bütün konularda aynı insanlar saçma cevaplarınızdan sıkıldığı için sürekli aynı konuları açıp hesap soruyor yoksa oyuncularda bayılmıyor daima şikayet etmeye emin olun.

sizden hesap kapatma yetkisini merkez ekipten alın talebinde bulunan bir oyuncu bile yok aksine sahip olduğunuz kafalar dolayısı ile elinizde bu denli az yetki bulunmasından dolayı ben üst yönetime minnettarım çünkü çok gördük yozlaşmış tr yönetimlerinin farklı oyunlarda nasıl oyunun tr sunucusunu batırdığını. ve çok duyduk darkorbit tr yönetiminin bazı oyuncuları kayırdığı ile ilgili duyumları. iyi ki sizin elinizde değil zaten yetki o ayrı bir konu ama insanlar sizden üst yönetime gereken baskıyı yaptığınızı samimi şekilde duymak istiyor oto mesaj istiyor olsak açar eski konulara bakarız zaten

zamanında saçma sapan youtube kanalına içerik için çıkıp sokak röportajı yapan serverler arası savaş düzenleyen ekipler neden bot konusunda bu kadar sessiz kalıyor? insanlar bunun cevabını bilmek istiyor sizin küstah cevaplarınızı görmek değil. niye forum moderatörleri dışında bir kişi çıkıp bp sitesinde do forumunda youtube kanalında vs. bir yerde bir açıklama yapmıyor? neden bu konundan bu kadar çok uzak duruyorsunuz? insanlar da haklı olarak sizinde bir çıkarınız olduğunu botun artık oyuna kanser gibi yayıldığını ve durdurulamayacağını düşünüyor ve geldiğimiz noktada gerçekler ortada ki , kesin bir şekilde botu asla durduramayacaksınız çünkü bot sisteme öyle bir yayıldı ki yarın bir gün gerçekten bir script yazılıp uygulansa ve bir tane bile bot kalmasa elinizde olan 100 oyuncunun 80i de o şekilde gidecek.

siz sanıyor musunuz ki bu adamlar bot durdurulduktan sonra elleri ile kasıp oynamaya devam edecekler? el emeği ile gemi kasmanın zorluğunu bu oyunda şuan oynayan kaç kişi gerçekten gördü?

zamanında durdurupta elinizdeki oyuncuları bot yüzünden kaybetmeyecektiniz, artık elinizde bottan başka bir şey kalmadığı için durdurmaya cesaretiniz de yok çünkü oyunun sonu olacak. kendi isteğiniz ile kendi ayağınıza sıktınız. zamanında durdurmadınız şimdi bot sizden daha güçlü hale geldi.

geçiniz efendim gereken yapılacak mesajını insanlara ya alışın ya bırakın deyin olsun bitsin.

mks42, |KoPuK.028| ve DOPİNGLİBEBE bunu beğendi.
  8. Agır_TR

Agır_TR User

yav arkadasım admın dıyokı bıızm yapacagımız bıseyyok sen hala anlamıynmu onlar almanyaya mesaj gonderıyo onlar yapıyosaypıyo bırakın artık su btu motuda sımdıye kassaydınız gemınız fuldu

9. Bu forum amacını yitirmiş, benim hiç birşeye inancım kalmadı zaten oyunu bıraktım, insanları salak sanıyorlar, eskiden daha etkindi forum artık hiçbir etkisi yok, mod dediğin kim ki ayrıca bizzat şahit oldum gemisi otomatikteydi, öncedende belirtmiştim suportta gönderin demişlerdi gönderdim ne oldu diye hiç merak etmedim. Toplamda 8 gemi rapor etmiştim baya uğraşarak hiç ceza almadılar. Rapor felan hikaye zaten biliyorlar otomatik kullananları görüyorlar birşey yapmıyorlar biz neyin savaşını veriyoruz ? ya bırakacağız yada bizde kullanıcaz ben bırakmayı tercih ettim.

10. Zan-zun

Zan-zun User

kardes Burda bannlama olmaz onu gecin bos yere kafanizi yormayin inanin olmaz sabir calismalar var tarama var sizlerin haknizi yedirmeyiz botla savasiyoruz oyuna zarar veriyor felan felan inanin hepsi hikaye

bot porgama savas acan yonetim olsa oyunda kimse birsey kulanamaz bunlarin da isine gelyior katlayici vip indirim satiyorlar kisaca hekrez ne yaparsa yapsin

kafan rahat olmasini istiyorsa cekip gideceksin Burda bir daha ki bann 2023 de anca gelir .DD

yemin ederim Adam kutu porgami kulana kulana yaratik kesdire kesdire tum genarali Aldi tr1 siralama 16 da bu adamlar yarin genaralk olur niye cunku oyunda caydirici bann olayi yok neyse ben icimden geleni yazdim BL hariatlarina girin bakin

11. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bu yaptığınız ithamı kanıtlayabilir misiniz ? şayet kanıtlamazsanız moderatörlere asılsız ithamdan tekrarında ceza alacaksınız.
    Bakın anlamamakta neden bu kadar ısrarcısınız. Bizlerde sizin gibi oyuncuyuz biz bu işi gönüllülük esasına göre yapmaktayız. Bakın darkorbit türkiye takımına katılmak istiyorsanız buradan başvuru yapabilirsiniz. Siz daha iyisini yapacağınızı umuyorsanız lütfen başvurun başvurunki yetkilerimizi öğrenin bizler forum düzeni sağlamak la görevliyiz. Merkez ekip script geliştirmedikçe bot banlamaları yapılmayacaktır. Size tekrar söylüyorum Forum Moderatör Alımı Başvurunuz.

Herkese iyi oyunlar.

12. botçularla ne alıp veremediğiniz var

13. _01_

_01_ User

daha iyisini yapamayacak olsam bile en azından insanlara yapay zeka gibi yaklaşmak yerine samimiyetimle düşüncelerimi yazarım hocam onca zorluğa rağmen oynamaya devam ediyoruz birde üzerine işlevsiz bir takıma girip daha da sinir sistemimi yıpratmayı düşünmüyorum, insanlara daha iyisini yapabiliyorsanız buyrun diyorsunuz, bende eğer insanların yorumlarına doğrulara dayanamayıp susturmaya devam etmektense buyrun siz işi bırakın diyorum

siz emek hırsızlığı , haksız rekabet , hak/hukuk , kul hakkı , günah , sevap gibi kavramlara aşina mısınız?

|KoPuK.028| bunu beğendi.
  14. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Elimizden gelen şekilde forum düzenini korumakla görevliyiz. Farklı bir sorunuz varsa sorabilirsiniz bunun hakkında daha fazla size cevap veremeyeceğim.

İyi forumlar

15. güldüm :)

16. Sayın Forum Modları en azından Forumda bir uyarı yazısı paylaşsanız BOT kullanan insanlar için.

17. Mr.User

Mr.User User

Şu an bir Holding veya şirket sahibi olsam açık ve net bir şey diyecem;

Başta Darkorbit Almanya olmak üzere hiç bir oyun yetkilisine iş vermem...

Bana ünvan veya uri için oyunun bu halini görüp hala burada bize yazıyorlarsa benim onlara ekmek verecek işim olmaz...

Ben size söyleyeyim şimdi bunları neden kapatmıyorlar.

Bunu yalanlıyacak bir tane yetkilide cıkmayacak.

Yaz aylarında veya sonbaharda bu oyunu indirme versiyonu aktif hale gelecek.

Zaten gecen senelerde bu konu Moderatorlerın ekran goruntulerı paylaşmasıyla bizlere bildirilmişti.

Bu indirme istenen bir durum değil aslında. Yararı olduğu kadar zararıda var.

Ama 2020 de Fashın artık desteklenmeyecek olmasındna dolayı bunu yapmak bir mecburiyet haline geldi. / gelecek...

Dolayısıyla TEST serverlerinde her oyuncunun oraya bir şekilde teşvik edici ekipmanlar vs ile oyun oynatma amacı,

gelen gelecek yenilik serverdeki etkisi veya varsa oyun acıklarının tesbitleri eksikliklerin giderilmesi için mümkün mertebete cok oyuncunun online olması istenir.

Aynı durum bu önumuzdekı BETA diyebilceğimiz indirme sürümünde yaşanacak.

Bize güvenin diye yıllarca BOTları kapatamayan DO amacı geçmiş senelerde oyunu şişirip 80m dolara Çine satmakmış.

Sonra Çinlilerin elinde oyun patlayınca ucuza geri aldılar:)

Şimdiki amaçta bu.

BETA sürümünde çok oyuncu oynamasını sağlamak ve eksikliklerin giderilmesi.

Sonra büyük bir bann dalgası.

Tüm TR serverlerinde %80 hesaap kapatılır normal şartlarda ama bu konuda peşin fikirli olmam.

İçerikleri TP ŞP silinebilir.

Veya bir kod verilir yine ve oyuna sıfırdan olmasada oyuncu kaybını en az rakamlara cekılmeye calışabilir.

sonuç,

2020 e girilmeden benim Albay gemim general olur. Tüm TR serverleri birleştirilir veya 2 server olur.

saygılar.

NoT: Her hesabın bağlantı bilgilerinin kayıtları tutuluyor. Yani, kim ne yapıyor DO çok çok iyi biliyor.

18. hayal_et

hayal_et User

Şuan yaptıkları illegal diyerek el altından bot satıyorlar.botun tedarikçisi do' dur.bot satarak daha çok para kazandıklarından eminim.
    İndirilebilir sürüm çıktığında ise botu oyuna entegre edip legal olarak satacaklar.başka oyunlarda olduğu gibi

19. Aynen öyle kardeşim çok haklısın, yüzde yüz darkorbirtin bu bot olayında bi desteği var ve kazancıda var bunda basta forum yöneticileri ve adminlerde farkında ama onlarda çalışan birşey yapamıyorlar haliyle yoksa bu kadar göz göre göre olamaz.

20. çok haklısın...................

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.