Neden her pazar aynı sorunla karşılaşıyoruz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ela-Gözlüm tarafından 23 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bi pazar günümüz var onuda lagdan oyuna bakmakla geçiriyoruz oynuyamıyoruz 3 sn oyunu oynuyoruz 7 8 sn donuyor darkorbit buna bir çözüm üretmeyecek mi?

2. BlueSparkk

BlueSparkk User

Oynanıcak durumda değil şu an hades kapısı yapıyorduk klanca, herkesin oyunu bi anda dondu bi daha gelmedi. sayfayı yeniledim yeniden bağlan diyip duruyor sürekli.

3. og637

og637 User

Sunucuların kirasını ödemeyi unuttular galiba :):p

4. hacı_dede

hacı_dede User

bu kadar dandik bu kadar ucuz problemleri olan bu oyuna 330k uri için neden 300 lira isteniyor ? bedava oynanacak bir oyun kesinlikle değil oynayanların büyük çoğunluğu para harcıyor. bu forumda yağtığınız efeliğin yarsını almanlara yapsanız hakkımzı savunup isteseniz sorunumuza çözüm bulabileceksiniz

ETİLER-İST bunu beğendi.

5. aynısı şu an bende de var oyuna yeniden bağlan diyip duruyor bende de

6. oyuncularına sadece para gözüyle bakan darkorbit yönetiminden fazlabişey beklemememiz lazım.bizim adminlere modlara yazdığımızda da bizim yapabileceğimiz bişey yok, bizim yetkimiz yok,sorunnu bildirdik vs cevaplar veriyolar almanların köpeğini uyutmamanız lazım. Heergün ciddi bir şekilde onları rahatsız etmniz lazım. Haa diyosanız almanlar bizi sallamıyo Terk edin kardeşim o zamn burayı bizim hakkımızı sonuna kadar savunacak mücadele edecek bir yönetim gelsin.

7. Aliens

Aliens User

Anlamadığınız -Anlamak istemediğiniz- buradaki görevliler bu konuda Almanya Ofisine sürekli olarak baskı kuruyor, bunu sadece TR değil, tüm ülke takımları kuruyor. Ama gönderilen yer kendi öncelik sıralamalarını ve yapılacaklar takvimini yapmış. Oyuncuyu gözetiyorlar mi? Kesinlikle hayır. Ama bu sorunlar TR veya En veya diğer ülke takımlarından değil, doğrudan Bigpoint Hamburg Yönetim Ofisinden kaynaklı. Sizler burada moderatorlara istediğiniz kadar ateş püskürtün, unuttuğunuz şey onlar da bir oyuncu (Artemis hariç -ama onunda yetkisini aşan bir durum bu-) ve yapabildikleri sınırlı. Onlara hiç bir bilgi paylaşmayan bir yönetim var veya paylaştığını haber vermeden kafasına göre değiştirip zor duruma sokan. Tabii birde kalıp cevaplar var. Gelen talimatlara göre hareket etmekle yükümlüler. Bu konuya bunu bunu bunu diyeceksin denildiği vakit itiraz edemezler, bunu da anlayın lütfen. Ve meşhur LAG sorunlardan, hatalı içerikler, gereksiz ve fuzuli genişlemelerden hepimiz bıktık. Lakin durum artık katlan yada bırak durumundan öteye gidemiyor. Çünkü karşımızda çözüm odaklı bir yapım ekibi yok. Sizden bir oyuncu olarak ricam, bu yazıyı iyi okuyun, anlayın ve çevrenize de aktarın.

8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sorundan haberdarız bunu merkeze raporlamak üzere konuyu kilitliyorum. Teşekkür ederiz

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.