Neden Israrla Siyasi Nikler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONRONR tarafından 29 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONRONR

ONRONR User

Burada amaç sadece oyun oynamak ve güzel vakit geçirmek,
    Ama ısrarla birileri bu güzelim ortamı bozmak için elinden geleni yapıyor.
    Hangi parti olursa olsun, hangi partinin siyasileri olursa olsun, hepsi için aynı şey geçerli.
    Neredeyse bütün niklerde; CcC kullanılmakta. Bu bir partinin sembolü.
    Az evvel oyunda dikkatimi çekti, geminin nikine bakın; İNADINA cCc RTE CcC ( Nikin bazı harflerini çıkardım, sıkıntı olmasın diye )
    Bir nik daha; ƛƤƠƤİƧ-ƔƧ-ȤİƬ ( tam nikini yazmadım ) güya okuması zor olsun diye şekilli yazılmış,
    [*ƇƇƇ] SEDATPEKER buda mafya özentisinde, ama klanın açılımında, bir partinin başkanının adı da var.
    Çok örnek var. Araştıran bulur.
    Tekrar yazıyorum; bu sadece bir oyun, normal sorun yaratmayacak nik kullanmak çok mu zor.
    Buna önlem alınmazsa, sıkıntı büyür ve içinden çıkılmaz bir hal alır.

Yönetim; CM ve ADMİN lerinize lütfen söyleyin, Chatte müdahale etsinler ve normal oyuncunun ihbarını dikkate alıp değerlendirsinler.
    Biz sadece oyunumuzu oynamak istiyoruz. Lütfen gerekli şartları oluşturun ve kimse üzülmesin.

2. Ss al supporta ver bann atarlar.

Bu oyunu çocuklarda oynuyor siyaseti onların olduğu ortama sokmak yanlış olur.

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

uyari geldi ,direk chatte yazin incelesinler kapanir uyari alir zaten.cogu yan car onlarin ve ortami germek icin giriyorlar.

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Chat ortamında fark edildiğinde gereken işlemler yapılır. Ama şu anda forumda bunları şikayet etmeniz yarar sağlamamaktadır. Lütfen bu şahısları profil linkleriyle beraber supporta gönderirmisiniz.

İyi Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. Merhaba ,

Şimdi haklı olarak yakın zamana göre yaşayıp düşündüğünüz için bazı şeyleri sadece siyasi malzeme olarak görüyorsunuz. Aslında sizinde suçunuz yok günümüze o şekilde gelmiş hafızalarda öyle kalmıştır.

Çok detaya girmeyeceğim fakat kurt işareti ve 3 hilal gibi şeyler aslında ( Çok eskilere gidiyor ) siyasi bir partiye ait değildir. Şimdi kısa zamanda araştırıp bulduğum bilgiyi ekleyeceğim.

Bir başkasına gelirsek " Bozkurt işareti " yine siyasi parti ile özdeşleştirilmiş fakat aslında Türk'lere ait bir sembol'dür.

Ayrıca genel olarak yazıldığı gibi support'a bildirebilirsiniz. Gereken bir şey varsa inceleme sonrasında support yapacaktır.

İyi forumlar.

6. ONRONR

ONRONR User

Saygıdeğer KIYAMET ADMİN;

Elbette bunların hepsini bilmekteyim ve inanın gurur duymaktayım. Biz TÜRK üz asla geçmişimizden utanmayız, Yazdıklarınızın hepsi Şanlı TÜRK ün şerefli onurlu geçmişidir.
    Ama bu sadece bir partinin sembolü gibi ele alınırsa, sorun burada başlıyor. Bu yukarıda yazılan tarih tüm TÜRK halkına aittir.
    CcC Bozkurt gibi nikler yapıp klan açılımına da siyasi bir liderin ismini yazarsan, bu siyasi bir duruma dönüşür ve sıkıntı yaratır.
    Bir mafya liderinin isminin önüne CcC amblemi koyarsan, buna ısrarla karşı çıkarım. İkisi asla bağdaşmaz. Üç hilal şerefli insanların içinde bulunduğu bir topluluğun simgesidir.
    Kızdığım nokta; bunun başka emellere alet edilmesidir.
    Ayrıca bu bir oyundur. Sadece bir oyun.

7. Merhaba ,

Ben genel açıklama ve bilgilendirme yaptım sadece ve ayrıca gerekli durumlarda support'a bildirilebileceğini de yazmıştım. :)

İyi forumlar.

8. ONRONR

ONRONR User

Elbette, size açıklamalarınız için teşekkür etmeyi unuttum, sayın ADMİN im. Siz gayet güzel bir şekilde açıklama yaptınız, doğru olan da bu zaten.
    Siz de neden bu oyunculara kızdığımı anlıyorsunuz değil mi :)
    Bu sadece bir oyun...
    ilginiz için sağ olun.

9. Merhaba ,

Rica ederim :) önemli olan en azından bu konuda yanlış bilgisi olanlar varsa biraz da olsa aydınlatırsa yeterlidir. :)

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

10. ONRONR

ONRONR User

Sizden ricam şu;
    Elbette sizin de support la veya üst düzey yöneticilerle bir bağlantınız vardır. Onlara anlatır mısınız bu durumu, siyasi niklerin zamanla oyunu amacının dışına çıkarak, kavgaya, küfüre dönüştüreceğini, bunu önlemenin yolunun hiç bir şekilde siyasi amblem veya isme asla izin verilmemesi gerektiğini ve Chat Adminlerine, CM lere bu konuda çok hassas davranmaları için yetki verilmesi gerektiğini söyler misiniz.
    En önemlisi chatte ihbari yapan oyuncunun dikkate alınmasıdır. Supporta yaz demesi kavganın başlangıcı olmaktadır. Yetkili görevini o an yaparsa sorun büyümez.
    Görevinizde kolay gelsin Adminim, iyi geceler.

11. Merhaba ,

İlk olarak support ya da chat görevlileri farkettikleri nick'ler için zaten gerekeni yapıyorlar. Fakat sistemdeki oyuncuları tek tek kontrol etme v.b. şeyleri yapma imkanları olmuyor. Eğer bildirimi yapılırsa zaten inceleme sonucunda gereken bir şey varsa support yapıyor. Hatta bazı durumlarda süreli ya da süresiz hesap kapatmaya kadar gidebiliyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.