Neden kasmak bu kadar zor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Haşin tarafından 23 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Haşin

Haşin User

Bu oyunun iki mantığı var ya para harcayacaksın ya da zamanını. Ben para harcamayı seçtim. Neden mi? Gemi dizmek,kapı yapmak gerçekten saçma derecesinde çok zaman alıcı. Hayatımda oynadığım geliştirme aşamasında en fazla zaman harcanması gereken oyun. Bir pala toplayayım dedim 1000 tanesi için 1 saat. Yazık zamanımıza. Oyundaki denge çok bozulmuş.5-3 haritası bot dolu.Ayrıca haritalarda gezinirken çoğu geminin bot olduğu belli. Adminler de sadece sohbetten ban yapıyor sanırım başka bir işlevlerini göremedim. Darkorbit sanki oyuncuları oyunu bıraktırma için elinden geleni yapmakta.

2. Son zamanlarda artan bu tip durumların oyun ekibininde çalışmasında olduğuna eminim.Öyleki Unity tabanlı bir altyapı çalışması var geçişle beraber 3.parti yazılımların tümüyle engelleneceğini şimdiden öngörüyorum.Oyun ekibide sürekli olarak oyun dengesini arttırmak amacı ile çalışmalar yapıyordur.

Oyun zorluğu kelimesinden ziyade, detaylı bir oyun yapısı olması sebebi ile DARKORBİT oyunu bir çok oyuncunun ilgi odağı oluyor. Burayı incelerseniz detaylı bilgiler ile çok daha kolay bir şekilde ilerleyeceğinizi düşünüyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2021
  3. Bu tarz oyunlarda full seviye olmanın zaten zor olması gerektiğini düşünüyorum. Ama ileri seviye ile düşük seviye gemiler arasında da çok fazla dengesizlik de var. Gemim orta düzey sayılan tarzda bir gemi, kasılmak için bolca görev yapmalı ve yaratık kesmeliyim. Ancak yüksek seviye bir gemi beni 3 vuruşta patlatabiliyor. Bu şekilde ben nasıl kasılıp güçlenebilirim, ben nasıl oyunun keyfini sürebilirim? Güçsüz gemiler için oyunun neredeyse hiçbir yardımı yok ve dediğiniz gibi kasıp bir şeyler edinmesi de çok zaman istediğinden dolayı bu zaman içerisinde defalarca oyundan soğuyup bırakma aşamasına geliyoruz. X3-X4 haritalarında sürekli düşman gezip patlatıyor, kristallon keseyim diyorum birisi gelip 2 saniye içerisinde patlatıyor, pve oynayayım kapı yapayım diyorum, pala toplarken defalarca patlatıyorlar, dün 4 tane günlük görev yapmak için girdiğimde 7-8 kere patladım görevleri bitirene kadar.

Söylediğiniz gibi oyunun dengeleri çok bozuk ve eğer ileri seviye bir gemi gördüyseniz kaçma şansı bile tanımıyor oyun size ve 2-3 vuruşta patlıyorsunuz direkt.

4. Engellendi mi ? :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ocak 2021
  5. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle oyundaki dengeyi sağlamak amacıyla Merkez Ekip geliştirme çalışmalarını sürdükmektedir. Oyundaki biz görevliler Chat, Support ve Forum olarak 3 e ayrılmaktadır Chat üzerinden aldığınız cezalar Chat kurallarına uymadığınız içindir. Darkorbit ekibi oyunu bıraktırmaya değil yapıcı olarak oyundaki sorunlardan ötürü oyunu bırakan insanlara geri dönmesi için teşvikte bulunmaktadır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ocak 2021
  6. Kendi üslubumuzu kullanınca da ceza kesiyorsunuz ama :D

7. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhabalar,

Kurallara uygun bir dil kullandığınız sürece herhangi bir cezai işlem uygulanmayacaktır. Kurallara buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Forum Kuralları gereğince oyuncuların link paylaşımı yapması yasaktır. Moderatör üslubu kullanımı da yasak olduğundan dolayı mesaj içeriği düzenlenmiştir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2021
    CzRєкѕoℓo™[11LF4] bunu beğendi.