Kutlama Neden mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mythogenic tarafından 30 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mythogenic

Mythogenic User

Maplerde nerdeyse oyuncu yok. Eskiden mermimiz,envanterimiz yoktu baskına çıkamıyoduk şimdi hepsi var ama kesicek adam yok. Server birleştiricez diye oyunla alakanız koptu. Yıllardan beri bitmeyen kapı lagları (özellikle hades), saçma sapan etkinlikler, ilgisiz oyun yönetimi, fiyatlardaki absürt değişimler vb. etkenlerden dolayı oyuncu kaybetmeye devam ediyorsunuz. Nereye kadar gider böyle belli değil, çok değil 1-2 yıl sonra oyunun fişi tamamen çekilir. Elinizde böle güzel konsepti olan başka bi rakibi olmayan oyun var ancak siz hala oyuncu kaybetmeye devam ediyorsunuz.

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Bu kadar olumsuz bakmayın lütfen oyuna sizler için bu server birleştirmesi yapılıyor. Oyuna renk ve heyecan için biraz olumlu bakın lütfen birleşimden oyuncu sayısı artıyor.

İyi forumlar.

3. Mythogenic

Mythogenic User

Oyunda neden server birleştirmesi yapılıyor? Serverlarda yeteri kadar oyuncu olmadığı için. Serverlarda neden oyuncu yok? Oyundaki sorunlardan ötürü. Aslında olay basit darkorbit kendi kendini bitiriyor şuan.

4. tikiçocuq

tikiçocuq User

güldürme beni heyecanla beklediğimiz tek şey ne zaman bağlantı kopacak porttan ne zaman atlayabileceğiz:p

5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Sorunu gerekli yerlere akşam üstü iletmiştim düzelmesini beklemekten başka birşeyimiz yok sorunu çözecek kişiler yazılım ekibidir.

İyi Forumlar.

6. Şu yetkilileri bende görmek istiyorum kimmiş bu yetkililer. Tüm modların dilinden düşmediği alamanya yetkililerine bir akşam yemeği ısmarlamak istiyorum. Oyunu niçin bu hale soktuları hakkında istişare yapalım.

asifener1, carljhonson15 ve .Paradoks. bunu beğendi.
  7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Almanyayay fax yolu ile iletişime geeçbilirsiniz veyatta bigppinte mail atarak, ayrıca söylemeden geçmek istememki geçende biri almanyadaki adminlere baklava ısmarlıyordu sizde yemek oh :D bizi düşünen yok :p

İyi Forumlar.

((AlpCan)) ve .Paradoks. bunu beğendi.
  8. helebidur2

helebidur2 User

birleştirdinizde ne oldu...haritalardaki bot sayısı 3 katına çıktı...gidinde bi bakıverin..size zahmet olmazsa.
    gerçi hemen topu almanya ya atarsınız

9. Türkiye ekibinin birleştirmeye yetkisi yok neyi saçmalıyorsun, sanki onlar yönetiyormuş gibi davranıyorsun

10. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

baklavaları götürücektim ama kutunun yarısını yemişim çoktan :D, bu arada iletebilirseniz biz türk oyuncularla bu almanyadaki yapımcı, yönetici olarak kişilerle karşılıklı birer anket yapılmasını ve soru cevap üzerine sohbet gerçekleştirmeyi isteriz.

hatta böyle birşey olmasını isteyen çok kişi olursa ayrı bir başlık açıp bu konu üzerinde tartışabiliriz.

HASAFET. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.