Neden Oyun Bu HALDE??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve just-Punisher tarafından 10 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tr6 oynuyorum tollum felan kesiyorum sonra adamın teki geliyor bizim şirketten ateş ediyo ben karşılık vermiyorum sonra bir tane yüzbaşı geliyo x4 atıyo patlıyorum. Amaçları tollum çalmakta değil amaçları milleti sabote etmek!! oynamayı bilmiyorlar gelip bize giriyo zengin bebesi sonra sıkılıp oyunu bırakıyor olan bize oluyor!! Bu 1 değil 2 değil yeter ettiler artık. Bebeler satın almış hesapları kendi şirketindekileri kesiyorlar(sakın inkar etmeyin sahibinden. com da bile satıyorlar darkorbit hesabı) , mapler bot dolu hiç kimse bişey yapmıyor katlayıcıdan gelen gelirden olmamak için. Geçen gün adamın tekini gördüm açık arttırmada, 1lvl 380 saat oyun süresi pet vega var dedim nasıl oluyor?? Sordum. supportun cevap şu= "Uri çekmiştir." tmm yuttum kesin uri çekmiştir bende malım ya zaten (boğazınızda kalsın, haram olsun bu güne kadar milletten sömürdüğünüz herşey SAYIN ADMİNLER VE SAYIN SUPPORT) Sayın forum moderatörü bu yazdıklarımı iletirsiniz gerekli yerler. Bu arada konuyu silmeye çalışmayın tekrar yazarım başka hesaptan

Son düzenlenen: 10 May 2016
  2. Düzenbaz

Düzenbaz User

katılıyorum sana adamın biri geçen diyor ki ben 3 yıldan beri bot kullanıyorum adam daha ban yememiş.Darkorbit ekibi diyorki delil varsa gönderin,ben delil göndermeden önce senin onları yakalaman lazım sizin hiç mi yazılım ekibiniz yok? çok mu zor botçuları yakalamak

3. Ben de yeni birşey yazıldı samıştım .Benzer konulara destek verebilirsiniz deyip konuyu kilitleyip anahtarı ocean a atabilirler

WolfWar bunu beğendi.
  4. maalesef ki pixel bot dedikleri türler sanıldığı kadar kolay değil.. sırf günlük online saati yüksek diye, 1 lvl olup full gemi dizdi diye, günlerce aynı haritada kutu topladı veya yaratık kesti diye ban atmaları etik olmaz. program fareyi kontrol ediyor gerçek bir kullanıcıdan tek farkı programlandığı rutini. hiç bir rutin program kullandığını kesin olarak kanıtlamaz.
    illaki bir yolu vardır ama arada masumlarında canı yanacağı garanti olduğu için işin içinden çıkılmaz bir hal alır.
    e tabi son olarak reloaded çıktıktan sonra kârları çook belirgin bir şekilde düşünce, sanırım en azından pixelbotlara bir nebze tahammül ediyorlar.

5. oyunda tek 1 masum oyuncu olduğuna bile inanmıyorum, hangi işsiz hayatını bir oyuna adar kaç k saat oynayanlar var, adam ne yiyip içiyo nerden para kazanıyor biraz mantıklı düşünelim,

6. Merhaba ,

Arkadaşlar burası forum ve bizler forum görevlisiyiz. Yaşanan sıkıntıları ve geri bildirimleri merkeze iletiyoruz fakat oyuna teknik anlamda müdahale edecek ya da oyunla ilgili kararları veren bizler değiliz. Montaj etkinliği geldikten sonra yaşananlar merkeze bildirildi. Bizlerin forumda yapabileceğimiz bu kadardır.

İyi forumlar.

7. Düzenbaz

Düzenbaz User

bi admin biz botçularla normal kutu toplayanları ayırt edebiliyoruz demişti.Yani botçu nasıl belli olur hep aynı yerlerde aynı kordinatlarda dolaşır ama normal oynayan biri karışık dolaşır başka haritalara gider vb. Ben günde 4-5 saat kutu topluyorum arada sırada sıkıldığım için oyunu kapatıp 1 saat sonra tekrar oyuna giriyorum ama adamlar 24 saat kutu topluyor.Burada tahammül diye birşey yok bence darkorbitin yazılımı ve güvenlik sistemi düşük.Bi ara başka bir oyun oynuyordum orada aşırı şekilde botçu vardı oyunu şikayet ettiler şikayetten sonra adamlar öyle bir yazılım yaptılar ki oyunda hiç bir şekilde botçu kalmadı fakat hala darkrobit te bot olmasa bug var.

8. alışmışsınız montaja laf edenlere direk cevabı yapıştırmışsınız konu bu değil modum.

çok büyük bir gafa imza atmışsın tebrikler. bu gafından yola çıkarak seninde bot kullandığını herkesi kendin gibi sandığın sonucuna varabiliriz

kardeşim ayırt ediliyor ediliyor da bu durum kesin sonuç vermiyor diyorum ki, mutlaka masumlarında canı yanar. yanmasa bile bot yüzünden felaket bir gelir kaybı yaşadı zaten darkorbit. eskiden bu programlar direk oyuna komutlar vererek çalıştığı için normal bir insandan 2-3 hızlı kasardı. pixelbot denilen şeyler normal bir insandan 2-3 kat yavaş kasan programlar zira bir yazılımcı olarak bu programların mantığını söylemek gerekirse saniyede 5-10 kez ekran fotosunu çekip pixel taraması yapıyor. bu hem bilgisayarı parçalayan yoran bir şey hem sağlam bir bilgisayar isteyen bir şey hem de ciddi anlamda yavaş çalışan bolca hata barındıran program tipleridir. yani bu botlardan edilen kâr sanıldığı kadar yüksek değil bu yüzden oyun para kazanmak olsun online sayısını arttırmak olsun, var olan oyuncuların oyunda oyuncu görmesi için olsun bir nebze tahammül ediyor olabilirler.

Ki 2 gündür gördüğüm kadarıyla darkorbitin başka bir sürü planı ve problemi var. nasıl ki windows crack e izin veriyorsa darkorbitte pixelbotlara izin veriyor olabilir. illegal bir program sayılmayabiliyor makrolar. zira benim farem ve klavyemde bile var kendi özelliği olarak. e ben fareye 300 lira verip makrosunu kullanamayacaksam, neden o parayı veriyorum fareye?

neyse yazma havamdayım galiba devam etmeyeyim nasılsa okumaya bile üşenen insanlar var ben neden yoruyorsam kendimi

ÜSTAD96 bunu beğendi.
  9. Düzenbaz

Düzenbaz User

kardeşim ayırt ediliyor ediliyor da bu durum kesin sonuç vermiyor diyorum ki, mutlaka masumlarında canı yanar. yanmasa bile bot yüzünden felaket bir gelir kaybı yaşadı zaten darkorbit. eskiden bu programlar direk oyuna komutlar vererek çalıştığı için normal bir insandan 2-3 hızlı kasardı. pixelbot denilen şeyler normal bir insandan 2-3 kat yavaş kasan programlar zira bir yazılımcı olarak bu programların mantığını söylemek gerekirse saniyede 5-10 kez ekran fotosunu çekip pixel taraması yapıyor. bu hem bilgisayarı parçalayan yoran bir şey hem sağlam bir bilgisayar isteyen bir şey hem de ciddi anlamda yavaş çalışan bolca hata barındıran program tipleridir. yani bu botlardan edilen kâr sanıldığı kadar yüksek değil bu yüzden oyun para kazanmak olsun online sayısını arttırmak olsun, var olan oyuncuların oyunda oyuncu görmesi için olsun bir nebze tahammül ediyor olabilirler.

Ki 2 gündür gördüğüm kadarıyla darkorbitin başka bir sürü planı ve problemi var. nasıl ki windows crack e izin veriyorsa darkorbitte pixelbotlara izin veriyor olabilir. illegal bir program sayılmayabiliyor makrolar. zira benim farem ve klavyemde bile var kendi özelliği olarak. e ben fareye 300 lira verip makrosunu kullanamayacaksam, neden o parayı veriyorum fareye?

neyse yazma havamdayım galiba devam etmeyeyim nasılsa okumaya bile üşenen insanlar var ben neden yoruyorsam kendimi[/QUOTE]

çok güzel anlatmışsın sağol :)

10. full iris full lf3 olduktan sonra crediyle yapabiliceğimiz hiçbir şey yok, kapı arge hepsi uri millette açıyor botu bu arada bir kez bile bot kullanmadım hayatımda çünkü kullanabileceğim bir pcm yok android için bot bulursan banada haber ver

Son düzenlenen: 11 May 2016
  11. Merhaba ,

Size öyle geliyor olabilir fakat merak etmeyin nereye ne yazdığımı biliyorum. İletildi diyoruz fakat çözüme kavuşturacaklar bizler değiliz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.