neden oyunda aksiyon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 33_ŦцЯкKoмαηdoSµ_33 tarafından 5 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam ben gerci eskisi gibi oynamiyorum ama oyunu ama ne zaman baksam hep ayni seyler hep ayni etginlikler degisen birsey yok miletin oynamadigi kadar var ya birlestirme RSB geliyor du bazi seyler oda yok kisaca

heycan meycan yok aksiyon yok foruma bakiyorum oda ayni d:DDoyun bitmis bir halde

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Şu anda öncelik sunucu birleşimleri olduğundan, böyle bir politika izlenmekte.

İyi forumlar.

3. göçebe modum arkadaşım birine bot kullanıyorsun gibi yorum yaptı forumda 2 hafta ceza aldı. forumda bot kullanıyorsun gibi yorum yapan çok var neden onlarada bu cezayı vermiyorsunuz? yoksa cezayı kafanıza estiği kişilere mi veriyorsunuz?

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Siz değil arkadaşınız, destek birimi ile iletişime geçsin. Lütfen üyelerin konularına konu dışı yazmayın.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.