Neden Paladyum Veya Üridyum Toplarken İnsanlar Birbirini Keser

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KORCAN96*[GHST] tarafından 26 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler ve bayanlar pvpde kutu toplarken başka bir kutu toplayan tarafından ateşe mahruz kalabilirsiniz yada 5-3'de pala toplarken biri gelip sizi kesebilir.

Bu konuyu açma sebepim düşüncelerin ortaya konulmasından ibarettir.

Ben pala veya üridyum toplayan kişiyi (bot hariç) kesmem , kesenleride etik bulmuyorum.

Sizler ne düşünüyorsunuz ?

2. Ben düşünüyorumda aslında bende bir aralar senin gibi düşünüyordum ama düşüncem değişti.

Sonuçta bu bir oyun ve oyunun amacı başka gemilere kesilmemeye çalışarak, gelişerek başka gemileri kesmek. Oyunu oynayanın böyle şeylere katlanması gerektiği kanaatindeyim.

O yüzden, her ne kadar kendim de kesildiğimde sinirlensem de, bizi patlatan kişilerin haksız olmadığını, başka birisini kesmeye hakları olduğunu düşünüyorum.

3. riddick26

riddick26 User

bu bi savas oyunu ne yaptıgının bi önemi yok bi düşman görürsem keserim

4. çünkü sen kesmez isen geliştiğinde seni keser

5. bu mantıkla yürürsek diğer haritalarda yaratık kesen oyuncularda Uridium ve kredi kasıyor onları da kesmememiz lazım , geriye sadece pvp haritaları kalıyor , pvp haritasına gidipte portalda birinin atlamasını bekleyen yok zaten onlar İleriDüzeyAtlamaCPU çıkmadan önceydi . :)

6. Ben bunu Türk Gamer'ların ezmek için oynadığı felsefesine bağlıyorum. Haliyle bu oyunu artık 14-15 yaşındakiler de oynuyor (Her online oyuna olduğu gibi) ve dediğim gibi ezmek için oynuyorlar.

Savaş oyunu olduğu için kesilmek normaldir. Ama her bünye bunu kaldıramaz. Allahtan Dark Orbit chat sistemi seviyeli küfür görmüyoruz.

Bana göre kesilmek de avantaj. Rakibin ne yapıyor. Sana ne sıkıyor , ne kullanıyor ne ile geziyor vs. bunları gözlemleyip ona göre strateji geliştirip yine karşısına çıkmak daha iyi olur.

Ama şimdi adamlar da kesmekte haklı. Dark Orbit'te oyunu zorlaştırdı haliyle. Oyuncular da kolay kazanmanın peşine düştüler. Yani bence o bölgelerde kesilmek çok da problem olmamalı.

Özetle ;

Saygılar ...

LOONIE TUNES

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.