Neden Sadece Ases ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BULGARCHE.gg tarafından 27 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda bir cok buglu gemi varken neden sadece bir klana yonelik banlama duzenlendi ?

2. Merhaba,

Bug kullandığını düşündüğünüz hesabı supporta şikayet ediniz.

Gerekli inceleme yapılır doğruysa gerekli ceza verilir.

İyi forumlar.

3. çünkü her fırsatı her açığı ilk değerlendiren klandı ases bence ondandır

4. ARtemis sağ olsun benide pusingden banladı sonra kimse o cezayı almadı

hannibal-[NO] bunu beğendi.
  5. kaya

kaya User

temizlik imandan gelir :D

tr6 ya da bir temizlik gelsin derim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Mart 2018
  6. kardes sen merak etme er yada geç bunların hesabı çıkacaktır bunlardan... bunlardan çıkmazsa çoluklarından çocuklarından çıkacaktır... o kadar insanın hakkına giriyorlar emeklerini gözardı ediyorlar... sayın artemis bilmiyorsan öğren bak benden büyüksün benden sana kardes tavsiyesi Allah katında affedilmeyecek günah kul hakkıdır Allah diyor ki her gunahı affederim kul hakkını affetmem kul afferderse ben affederim diyor... ha yarın bu oyun bitecek yada 5 dk sonra mızın garantisi yok burda gelip bizden helallik istersen bizzat ben hakkımı helal etmiyorum.. vicdanın rahat ediyorsa devam et diyecek laf yok artık size...

KİNG_SONER_FB bunu beğendi.
  7. Ases haketmiştir o kadar rsb bugu yaptılar iyi olmuş :)

8. neden banlandılar.yazsanda bizde bilsek. bug hileyse bot sa iyi olmuş. baska sebepse küfür vs ise yazık olmuş

9. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba;

Oyunda alınan cezalar ile ilgili şikayet supporta yapılmalıdır. Gereksiz yere hiçbir zaman hesap kapatılmaz. Ceza alan oyuncular kimse onlar iletişim kursun support ile.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.