Neden Vengeance?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darkorbitta tarafından 4 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Goliath güzel, aldığı lazer sayısı iyi falan ama şunu merak ediyorum, bazen haritada gezerken bi vega geliyor, hem iyi sıkıyor hem apis zeus'u felan da var hesabı iyi yani, bu adam neden goli kullanmaz? :eek: Golinin aksine kullananlara soruyorum "sizin için neden Goliath değilde Vengeance" mesela? o_O? Okuyan gören üşenmesin bir cevap yazsın bana bir olumlu yanını söyleyin

2. baktın kesemiyorsun veya karşına 2-3 kişi çıktı kesemiyeceğini anladın senden güçlüler hemen kaçıyorsun başka nedeni yok. birde şimşek tasarımı var vegada görünümü güzel belki ondandır.

3. hızından dolayı diyorsun :) bak bu güzelmiş, bakalım başkalarından ne cevap gelecek, gerçekten çok merak ediyorum biri neden vega kullanır, 1. neden hızmış bakalım

4. Neden vega birinci sırada hızı ve kullaım alanı toplu grupla savaşlarda düşmanı grupun içine çekersin sen kenara kaçarsın grup düşmanı keser eğer grup yönetici iseniz yani Comender grubu daha kolay yönlendiirebilirsiniz grup ağır konfide beklerken vegalar etrafı kontrol edip gruba haber verirler tek kişi oynuyorsanız ve rütbe lazımsa bol bol oyuna yeni başlayanları keserek tp ve şeref kasarsınız tabi vega vur kaç gemisidir oyunda kimse size kolay kolay gel beni kas diyerek grup yollamaz . Aslında vega oyunun en sinir bozzucu gemisidir oynamasını bilenin elinde tek sorun vegalara yardım edilmezse züğürt gezer kolay kolay kredisi olmaz kutu toplarsa diğer oyunculardan daha fazla kutu toplayabilir .. Rütbe kasmak için vega şart x3 x4 haritalarında bol bol NPC keserek ve oyundaki düşük lvl gemileri keserek çok güzel rütbe kasar bu arada bir vegaya otomobil alacak kadar parayı verenide gördüm oyuna ilk başladığım zamanlarda klan savaşları çok fazlaydı ts ler full doluydu serverlerde ilk zamanlar 3*4 bin kişi oluyordu..Bende 2-3 sene kadar oyunu bırakmıştım oyuna döndüğümde çok şeyin değişmiş olduğımı gördüm ama vegalar gene aynı şu an vega oynuyorum goliyi sadece ambardan taş yollamak için açıyorum kredi lazım yeni çıkan tasarımı alacagım bir favorimde full elit phonex:))

5. Merhaba,

Konuyu Konuşmacı Köşesine taşıyorum orada Wengeneance gemisi hakkında daha değişik taktikler alıp sohbetinize devam edebilirsiniz.

İyi Forumlar

6. Vega hız dışında bir işe yaramaz zaten vega kullanan pusatıda oluyor baskına gelen korkak gibi ölürken kaçıyorlar.

7. oyle korkak diye bakmamak lazım baskına goli ile gidince karşına 3-4 kişi çıkıyor hep si x4 rsb atarsa ozmnda senın şansın hiç olmuyor kaçman biraz zor olur o yüzden her geminin kullanım alanı farklıdır.

8. Pusat kaçma gemisidir birde bot kesme olarak kullanılır. Kendinden güçlü birini gören kaçıyor hemen.

9. Arkadaşlar Vengance Support ve Tank oynamaz.

Jet uçağı gibi düşünün hedefi vurur kaçar...

10. Vega kullanıyorum ve korkak değilim :)) phonex ilede oynuyorum 17 lvl acaba korkakmıyım sizce vega vurkaç gemisidir ...

11. SORRYAGA

SORRYAGA User

Çoğu arkadaşın da dediği gibi vega hız için kullanılan ve genelde vur-kaç taktiği kullanımına uygun bir gemidir.Baktın savaşta durum kötü kaçmak için on numaradır.Şimşek tasarımı ile de kullanırsan çok sıkıştığında yetenek açıp uzaklaşabilirsin.Benim full bir gemim olsa goliyle hayatta işim olmaz.Vega candır:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.