Neden zeta kapısı yapılmalı ? içeri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ░K░A░R░A░=░E░L░M░A░S tarafından 2 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] Evet öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bütün kapıları çok kez yapmış biri olarak kendi kanaatimce en değerli en iyi kapı zeta gelişmiş olsan da olmasan da.

Nedenlerimi sayayım..

1- Yaratıkları kesmek çok kolay yani kapıyı yapmak kısa sürüyor.

2- Gemisi iyi olmayan arkadaşların bile zorlanmadığı bir kapı.

3-Npc lerden bütün kargo kutularını aldığınızda 300 seprom civarı çıkıyor.

4-En fazla günlük dosyası ve anahtar bu kapıdan geliyor.

Şimdi arkadaşlar kapıyı bitirdiğinizde toplam 48 bin uri kazanmış olucaksınız.

BU URİ İLE NE YAPMALIYIM diye sorarsanız buyrun

1-Korsan anahtarı Zeta 25 + 45 tane de gelen uri = 70 anahtar.

Ben bütün zetalardan sonra 70 anahtar alırım mutlaka bir değerli ödül bulurum ayrıca sandıklardan gelen gg leri de zeta ya basarım.

Örnek

Dünkü zeta dan sonra solace buldum

Bugün ki zeta dan sonra ise 1 lf4 buldum.

Tabi korsan kutuları bir tek bunları vermiyor lf3 bo2 eksiğiniz varsa yine tamamlıyor.

2- Günlük dosyası Zeta 50 + 225 tane gelen uri ile =275 dosya gördüğünüz gibi arge için de en iyi çözüm zeta.

Şuan 34 arge yim 1 zeta dan sonra 35 Yani kısa zamanda çok iyi sonuç.

3- Gelen urileri tekrar zetaya basabilirsiniz 48000/70 = 685 gg ediyor.

Nerdeyse zetanın yarısı bitti değil mi ?

4- Lf3 bo2 eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz ama bunu tavsiye etmem

Çünkü zeta dan 25 milyon kredi geliyor bu bir lf3 için yeterli.Ayrıca korsan kutularından çıkıyor.

Evet arkadaşlar kısacası zeta zeta zeta başka kapıya yönelmenin bir esprisi yok diye düşünüyorum.

Epsilon %25 lf4 - Zeta 70 korsan kutusu

Kappa %25 lf4 - Zeta 70 korsan kutusu

Kappa Hercules - Zeta Havoc

Kappa 32k uri - Zeta 48 k uri

Heralde yeterince anlattım.

Umarım bilmeyen arkadaşlar yararlanır.

Herkese iyi günler.

Zeta forever.

Son düzenlenen: 2 Nisan 2015
  2. FairyMind

FairyMind User

Kardeş kapıyı açabilsek yapıcaz :D palada hep kesim var

3. Ben palaya gece giderim Bütün pala yı tek başıma süpürürüm. Tabi imkan meselesi benim gece girme imkanım oluyor.

Gece 12 de başlarım 1 saatte 4000 pala toplarım zetayı yapıp yatarım.

Geleneğimdir. Sonra işe giderim

4. FairyMind

FairyMind User

Kardeş okul olunca öyle olmuyor günlük ders saatim 10 saatten fazla :)

5. Anladım dostum yapcak bişi yok o zaman ben kendimi az uyumaya alıştırmak 3 senemi aldı :)

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ellerinize sağlık,Zeta kapısı yapmak istiyen arkadaşlara bir fikir olarak yardımcı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

7. Sağolun modum yeni başlayan arkadaşlara özel bir sevgi besliyorum :) yardımcı olucaz bi şekilde işte.

Rehber bunu beğendi.
  8. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

gayet güzel bir anlatım ancak bir süre sonra zeta yapmaya gerek yok :) havoclardan sonra herküle başlamak lazımki herkül çok fark ediyor :) ayrıca her 70 kutuda 1 lf4 bulma imkanı yok bu yüzdende işe kappa giriyor :) ganimet ve dosya konusunda tabikide zeta en iyisi ancak kappada toplamda 50-60m kredi geliyo bune zamanlama ile 3 lf3 bile alabilirsin :) ayrıca desteği saymassanki çiftleri çekince multi destek çok işe yarıyo 75 iyi çıkma olasılığı var ayrıca herkülleride havoclarıda bitiren biri bir süre sonra alfa beta gammaya başlıyorki bende öle yapıyorum şunu belirteyim zeta 25k x4 veriyorki bu baya az :)

Her neyse gene çok iyi bir konu açmışsın ellerine sağlık :)

9. Teşekkür ederim :) tabi haklısınız sadece zeta dememim sebebi yeni başlayanların işine en çok yarayan kapı olması. Yoksa x4 ve herkul konusunda zeta olmuyor :D

10. Güzel diyon iyi diyonda ben ne kadar pala toplarsam topliyim 100 GGde 2-3 tane belki çıkıyor belki çıkmıyor. Buna bakarsak benim en az 50.000GG falan toplamam lazım.. Hayır bu şanssızlık benden mi kaynaklı bilgisayarımdan mı ? Benimkinin çeyrek hızında çalışan akrabanın pcinde çektiğim 20 anahtardan 9u kapıya geldi inanamadım.

11. Kardeş 5'erli bas. Çarpan gelince 1li basarak kullan. Ben öyle yapıyorum benim işime yarıyor

12. Kapı açma konusunda 70 parça olana kadar 100gg basmak iyi sonra çarpanı 6 yapıp 1 enerji vermek mantıklı gibi.

13. dngn75

dngn75 User

Gerçekten açıklayıcı hazırlamışsın, tşk. Ben bu saydıklarının yanında Zeta Kapısı ile Apis i tamamladım, Zeus ise 16 parça oldu. Belki bunuda ekleyebiliriz.

14. Teşekkür ederim tabi ki zeta nın ödülü bol :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.