Neden Zeta ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve __ßy_CeSeTT[ŹΛŹΛ] tarafından 26 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herkesin bir diline dolanmış gidiyor ZETA sevdası neden zeta ? Neden Kappa Değil ? Neden Hades değil? Neden Diğer Kapılar değil?

Bir açıklamısını yaparmısınız.Size Zahmet Arkadaşlar.

Saygılarımlar İyi Oyunlar...

2. pazar günleri zeta yaparsan 100 arge ve 50 ganimet anahtarı alıyorsun ki gelişmek için en iyi kapı diyebiliriz.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Gelişme aşamasında olan bir gemi için bulunmaz bir nimet. Ödüllerinden ve ne işe yaradıklarından bahsedeyim kısaca;

(Pazar günü yapıldığını varsayarak yazdım)
    50 Yeşil Ganimet Anahtarı, Apis/Zeus için parça veya Prometheus lazeri birleştirmek için gerekiyor,

100 Günlük Dosyası, AR-GE puanlarını kolayca yükseltmen için gerekli,

Havoc droid tasarımı; tüm droidlerinde Havoc olunca droidlerin için %10 hasar bonusu kazanıyorsun :)

Ayrıca x4, TP, ŞP gibi ödülleri de var ama bunlar yukarıda bahsettiklerim kadar önemli değiller sanırım :p

elgun666 bunu beğendi.
  4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederim. Gelişme aşamasında olan bir gemi için en ideal kapı Zeta Kapısıdır Kapı hakkındaki bilgilere Buradan ulaşabilirsiniz. Vermiş olduğum konudada görebileceğiniz üzere kapı x2 gününde 50 Anahtar, 100 Günlük Dosyası ve şansa bağlı olarak Havoc veriyor. TP, ŞP, Uridium ve UCB-100'ü saymıyorum bile :) .

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ocak 2020
  5. Mesela bazı oyuncular var sürekli hades dönüyor. Çünkü rütbe kasmak istiyor.

Üsttekilerin dediği gibi avantajları için yeni başlayanlara sürekli zeta dönmesini tavsiye ediyorlar.

Yani kappayı, hadesi önemsemeyelim sadece zeta var demek değil bu. Oyuncuya göre değişen bir şey.

__ßy_CeSeTT[ŹΛŹΛ] bunu beğendi.
  6. keskinniyo

keskinniyo User

Darkorbitin en cömert kapılarındandır.
    Havoc, Günlük dosyası, Anahtar artı diğer kapıların versiği standart ödüller daha ne olsun :)