Nedir Bu Dolar Neyin Nesidir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 6 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aslına bakarsanız müslüman kanıyla değer kazanmış ve güçsüz ülkeleri kendi sömürüsüne bağlamış değerler zinciridir. Arkasında kimin olduğunu kestirmek çok güç değildir. Önemli olan bu paranın ne kadar değer kazandığı değildir ne kadar destek aldığıdır.

Sözde yeni Dünya düzeninin oluşturulması için bir güç gerekiyordu fakat bunun adı 2. Dünya savaşından sonra dolar olmuştur. Dünyayı savaşa sürükleyen toplu katliamların sorumlusu Dolardır.

Afganistan , ırak , vietnam ve bir çok yerde katliamların sorumlusu bu paradır.

Tabii buna savaş açanlar her yerde fakat bu kişilere savaş açanlara batı terörist gözü ile bakmaktadır.

Pensilivanyada ki şeytanın ise bu doların arkasında ki şeytanların bir piyonu olduğunu unutmayın.

Savaş her yerde amaçları Dünyayı toplu bir katliama götürmek Dinleri birbirine düşürmek insanları birbirine düşürmek.

Aile gibi değerleri yok etmek.

Fakat buna baş kaldırmak isteyen herkesi avlıyorlar insanları bu düzene kendileri zincirli köle yapmak istiyorlar sonuç olarak akılsız insanlar sürüsü oluşturmaktan başka bir niyetleri yok.

Bu sosyal medya denilen kavram aslında global bir izleme ve takip ağıdır başka bir şey değildir. Her an her dakika her saniye izleniyoruz bu sizce de korkunç değil midir ?

Birileri zengin olurken birilerinin fakirleşmesi zulumün artmasından artık bıktım usandım senelerdir bu saçma sapan şeyleri görmekten bıktım usandım neticede artık şeytana kendi ilacından tattırmak gerekir...

Vahşetlere seyirci kalan insanlığından şüphe duymalıdır.

Fakat kapitalizm vahşeti , cinayeti ve her türlü pisliği yasallaştırmaya çalışır.

Sonuç olarak şu bilgileri elde edebiliyoruz:

Fuhuşun yasallaşması , insan ticaretinin yasallaşması gibi pislik ve sapıkça şeylerin yasallaştırılmasından bahsediyoruz.

Bu olaya ancak insanların birliği karşı koyabilir. Kapitalizm başlı başına planlanmış bir tiyatrodur amaçları gerçekleşince balon gibi patlayıp yerini başka pisliklere bırakacaktır.

Bu olay aslında haçlılar ve tapınak şovalyelerine kadar dayanır fakat asıl plan mehdinin yer yüzüne indirilmesidir hristiyan ve yahudi ittifağı ile müslüman ülkelerine şu son bir kaç senedir ciddi anlamda saldırılar yapılmakta ve meşrulaştırılmaktadır.

Bu yürek burkan durumda ise hala müslüman ülkeler birbiri ile birlik olamıyor ve hala birbiriyle kavga etmekteler.

Ey kardeşlerim bu şeytanın ap açık bir oyunudur ki herkes kendinden başlayarak etrafında ki herkesi düzeltmeye başlasın Allahla dostluk her zaman şeytanı oyunlarını bozar bizler çok gaflete düştük osmanlıdan bu güne kadar ve hala uykudayız. Atatürk'ün başlattığı seferberlik bizi bir nebze olsun kurtarmış olabilir lakin kurtuluşumuza daha çok var bu yolda herkese çok büyük yük ve sorumluluk düşmektedir.

İnsanlığımızı korumalıyız , şerefimizi ve onurumuzu korumalıyız ki akbabalara açık hedef olmayalım.

Sizlere en azından bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana ne mutlu vatana millete.

Son düzenlenen: 6 Aralık 2017
  2. Eyvallah sonuna kadar destekliyorum .Bir olalım,iri olalım diri olalım...

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.

3. Yıllardan beri insanlar çok zulüm çekti ve en kötüsü zulüm çekenler üzerinden çok prim yapanlar oldu. Kimileri ise araştırmadan bilmeden sorgulamadan bir yorum yapmanın derdine girdiler neticede araştırıp doğru bir karar almadan yorum yapmak her zaman daha sağlıklıdır.

Bizim insanları bilinçlendirmeye ve araştırmaya teşvik etmemiz gerekli ancak bu şekilde bir bütünlük sağlanabilir neticede kafası çalışan insan sorgulamayı bilir :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.