Nedir bu sorun?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JeweL68 tarafından 15 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JeweL68

    JeweL68 User

    Hesabıma girdiğimde şu sorunu alıyordum
    /ProjectApi/noInactive.php daha sonra bunu support yardımıyla aştım fakat fr3 sunucusuna giriş yapamıyorum bunun nedeni nedir ?
     
  2. Okyanus

    Okyanus Guest

    Merhabalar,


    Server birleşiminde giriş yaptığınız için bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz.Sorun devam ediyorsa supporta baş vurunuz.

    Supporta buradan ulaşabilirsiniz.


    Giriş nicki, kullanıcı ID si , hesapın kayıtlı olduğu e posta ve serverı mutlaka belirtiniz.


    İyi forumlar.
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ağustos 2018
  3. JeweL68

    JeweL68 User

    Modum hepsinden geçtim belirttiğiniz adımlardan lakin en son hesabıma giriş yaptığımda ve fr3 sunucusunu seçtiğimde beni server birleşiminden dolayı atıyor baktım bulamadım bir şey fransız forumunda acaba sizin bir bilginiz var mıdır ?
     
  4. HASAFET.

    HASAFET. Guest

    Merhabalar,

    Daha öncede bu konu hakkında supporta başvurmuşsunuz gemi açıldı yazmışsınız, sabah mod arkadaşımızın desteği ile supporta mail attıysanız cevap gelene kadar bekleyin olumsuz bir cevap gelirse, fr3 supportuna mail atmalısınız tekrar aynı sorun tekrar ettiği için, Fr3 Support .


    İyi Forumlar.
     
    Rüzgar1 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.