Nedir Bu Vengeancelarin hali?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROCKONROLLBABY tarafından 27 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Vengeancelera elden geçirilmeli

1. Evet

oy sayısı 4
    80,0%
  2. Hayır

oy sayısı 1
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar biliyorum binlerce konu açıldı binlerce kez yazildi çizildi ama ben yeniden bunu ankete koymak istiyorum. Nedenini de söyleyeyim artik farklı bişey daha var. Prometheus Lazeri. Vengeancelari yaşatma umuduyla pusat diye bir gemi sürüldü ortaya ne olduğu belirsiz. 125k darbe... Hadi bunu artir 210k darbe oldu. Sizce bu adil mi? Cyborglar, centurionlar baba gibi hasar verirken vengeancelarin hiçbir getirisi kalmadi oyunda. bazıları diyecek hızlı. Evet hızlı ama sorsana bi işe yariyor mu? Yaramıyor çünkü full pro lazerli adam tek atiyor sana. bu yüzden bence vengeanceler elden geçirilmeli. Bişeyler eklenmeli artik. Şahsen kendim şimşek hayranıyım oyun süremin yarisindan fzlasi şimşek vegayladir. ama geminin hiçbir özelliği kalmadi...Muavin yakıcı acip kacmaya çalışıyorum ama nafile tek yiyorum

Son düzenlenen: 27 Temmuz 2019
  2. uninstable

uninstable User

Oyuna yeni birşeyler gelecek anlaşılan bazı gemiler için vengeance pusat citadel aegis için HP DMG arttırmaya yönelik bakalım.

3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Konu bölüm kurallarına uymadığı için konunuzu arşive taşımak zorundayım.Lütfen uygun bir şekilde yeniden konuyu açınız.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.