neler yaparım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dark_Fate tarafından 27 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dark_Fate

Dark_Fate User

sa arkadaşlar 1m uri çekcem neler yapim gemi bilgilerim:
    Gemi: Goliath, spearhead
    Diroid: 4 İris , 4 flax
    Silah: 25 lf3 gerisi lf2
    Jeneratörler: 15 elit hız, 11bo2
    arge: uzaylı avcısı 5 üzerinde 19 arge
    Düzenler: credilikler ve burgu düzeni 1m ile kalp, elmas ve yengeç almayı düşünüyorum.
    %30 indirim dahil.
    düzenler dışında kalan 800k uri ile gemiye neler yapabilirim. 21 argeye şuan geçmek istemiyorum şuan vs ye hazır değil gemi npc kasıyorum.
    irisleri ve bo2 leri açık artırmadan tamamlıcam.

2. Herhangi bir yayından %30 kod alıp üzerine kendi indirimini de çekerek anahtarda ki indirimi %60 ederek 800 bine full anahtar alarak LF4 gününü değerlendirmen en ama en iyisi olacaktır. 1330 anahtar eder. 25-30 arası çok rahatlıkla bulursun ve şansın varsa daha fazla da olur. Bu sırada bol bol lf3, kalkan, hız depolanır. 5 tane set tasarımdan 2-3 tanesi çıkar. Apis'i alırsın. ArGe için dosyalar gelir. Eğer kod aldığın gün anahtarda da indirim olursa %75 ile 2130 küsür anahtar alırsın o uridiuma. Zeus'u dahi halledersin :)

ÈrroR_™ ve xxl-vega bunu beğendi.
  3. xxl-vega

xxl-vega User

Bak şuanda indirim var ve bitmesine ~20 saat var. Eğer x3 te çektiysen 1m uridium ayın 30unda değerlendirirsin. Depola anahtarlarını ;)

4. has11

has11 User

x3 saatinde havaleyle 30.000 uridum aldım gelmedi 1 saat boyunca chatte cm ye yazdım cevap vermedi sonrada bana ban verdi sporta yazmak istiyorum mesaj göndermeyi kabul etmiyor ?

5. Dark_Fate

Dark_Fate User

yanı sadece anahtar mi çekim

6. xxl-vega

xxl-vega User

Biraz çılgınca ama evet. Eğer gönlün razı olmuyorsa kenarda köşede 75-100k uri bırakabilirsin başka indirimler için.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.