neler yapmalıyım uridiumlarla

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 17 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar günde 40k uridium+200gg kasıyorum.Uridiumlrı ne yapmalıyım zetaya bassam mı?
    Gemi Özellikleri;
    +12lf4+40tan fazla lf3+40tan fazla bo2+40tan fazla elit hız
    +pusatlı vega+sentinelli goli
    +aegis+aegis veterean+aegis elite alacağım bugün
    +pette oto 3 ,hammadde 3,kami 3,kombo tamir 3,ticaret 3 +9radar+9kurtarma var (pette 12 protokol açık pet 10level)---9kurtarma+3radar takıyourm kutu toplarken
    +Apis=30 parça(87.5k uridium)
    !!!Vip+indirim var!!!
    Planım zetaya basmıyıp önce apiis gününde apisi almak sonrada yarısını zetaya basıp yarısını da geliştirme indirim gününde irisleri 16 yapmaya başlamak+apisi
    Sizce ne yapıyım?

???bi cevap verseler ne güzel olucak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ağustos 2015
  2. Uçuş düzenlerini yazmamışsınız, yoksa kalp veya güve uçuşunu alın. Lazer hasarına önem veriyorsanız Burgu uçuş düzenini alın.

3. Ucus duzeni varya baya onun disinda bi fikriniz varmi ucus duzeni elmas kalp guve kiskac icice yengec var yeter dimi halka burgu da lazim aslinda ama hemen alamicam

4. Apis diroidini inşa edin ve zetaya devam edip havocları fulleyin.

5. Apis gununu bekliyorum bende sence kapiya uri mi basiyim yoksa ggleei mi (kapiya uri basmassam irisleri gelsitircem)

6. Her ikisinide yapabilirsiniz, gg bitince uridiumun bir kısmını harcarsınız.

7. Hmm o zaman haftalik 300 k kasiyorum 150 k yi zetaya basarim boylece haftada 2 zeta yaparm+150 k yi da gelistrmelere birktiririm.Tesekkurler

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kararınızı verdiyseniz kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar

9. Aynen verdim kararimmi modum diger konu gelir misiniz boyle emrivaki gibi oluyo ama :D Kimse cevap vermedi ona gore davrancam bi bakabilir misini sizce hangiisi adli konuma

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Gelelim bakalım :D Madem karar verdiniz konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar

LastShot12345 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.