Neler Yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *_*๓є๔๔คђ*_* tarafından 16 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleyküm,
    arkadaşlar yeni başladığım için hepinizin desteğine ihtiyacım var buradan gelişmelerimi önemli bir şey oldukça yazacağım sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum öncelikle gemimden başlayayım

->Goliath,13. Seviyeyim
    ->2 İris 6 Flax var
    ->5 LF3 Gerisi LF2
    ->CPU su ıvırı zıvırı mevcut.
    ->Günde yaklaşık 5-6K arası uridium kasabiliyorum.

Arkadaşlar gemim böyle ben acaba leonova dönüp eski haritada irisleri fullemeyemi çalışayım yoksa golide kalıp kristallon cubi mi kesmeye çalışayım önerileriniz nelerdir?Bir de uridium gelirimi artırmak için daha başka ne yapabilirim?

Son olarak ilk önce iris mi yoksa lf3 mü fullememi önerirsiniz?

Son düzenlenen: 25 Ocak 2015
  2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Vega alıp hangara yerleştir yapınca önceki gemin leonov satılıyor.Tekrar almak istersen açık arttırmadan kredi ile alabilirsin.Yeni başladığın için leonov senin için daha uygun olur.Haritalara gelince Bulunduğun şirketine ait haritalardan bahsediliyor.Ekranın sağ altında görünen küçük haritanın üzerinde hangi haritada olduğunu görebilirsin ve haritanın köşelerinde halka şeklinde yapılar var bunlara portal deniyor .Bunların üstüne gelip j harfine basınca seviyenin izin verdiği diğer haritalara atlayabiliyorsun...

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ek hangarınız yoksa ihaleden aldığınız gemi geçerli olur.

Daha önceki geminiz silinir.

Leonova dönmeniz için ihaleden tekrar almanız lazım.

Geminizin özelliklerinden bahsetseydiniz gelişmeniz için tavsiyeler yazabilirdik.

Leonov gemisiyle daha kolay kasabilirsiniz.

x2 x3 x4 haritalarından kastımız aşağıda işaretlediğim yerlerdir.Şirketinize göre kendiniz bakarsınız.

Keyifli forumlar.

*_*๓є๔๔คђ*_* bunu beğendi.
  4. venganence ama leonov alıcam.3lf3 3lf2 2 bo2 rep4 roket atar falan var.Dediğim gibi yeni başlayınca pek kasamadım.Lf3leri fullemek için napabilirim?

5. TheDrayS

TheDrayS User

En iyi ve hızlı kasılma yöneteni para çekmek.

6. Arkadaşlar goliath aldım ama yerleştirmedim hangara orda durse gider mi?

7. TheDrayS

TheDrayS User

Gitmiyor sanırım dostum.

Bundan sonra konu aç bence başkasının konusunun altına yazma.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ocak 2015
  8. Farkettiysen konu benim :)

9. TheDrayS

TheDrayS User

K.b

10. Arkadaşlar biraz öneride bulunsanız olmazmı mesela goliathım var hangarda leonov yerine onu koyayımmı? 5 tane flax oldu goliathın boş slotlarına lf2 koysam leonovun x2 avantajından çok vurumuyum?Leonov ile 1.5-2 arası sıkıyorum?

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Leonov ile eski haritalarda oynamanız kasmanızı kolaylaştırır.Leonovun ev avantajı size üstünlük sağlıyacaktır.

İyi forumlar.

12. Peki teşekkürler,bir de nasıl uridium kasabilirim?Günde ortalama 7 8 k uridium kasmak istiyorum bu mümkün mü?

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Eski haritalarda o kadar uriyi rahat kasarsınız.

İyi forumlar.

14. goliath alıp boş slotlara full lf2 alınca leonovla vurdupumdan daha fazla vurmaya başladım.Hala kasabilir miyim goliyle günde 7-8k uridiumu?

Arkadaşlar konuyu güncelledim fikirlerinizi bekliyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ocak 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.