Neler yapmaliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Hafta icleri 8 saat hafta sonlari 3 saat olmak uzere haftada 50 saat falan darkorbit oynuyoorum :D Neyse simdi ben nasil kasilmaliyim ne yapmaliyim kutu toplamayi sevmiyorum pallaya gidince genelde diuan kesiyor.Gunde 2 saat kutu 2 saat palla falan desem bile fazla yridium birikmiyo.Yani mesela bugun 20 k kastim 8 k si yakita gitti.Tabi 300 gg geldi ama sizce daha farkli ne yapmaliyim pette hersey 3 level+12 radar var palla mi daha iyi kutu mu katlayicim var

2. Merhaba,

Pwp haritalarında kutu için şansınızı deneyiniz eğer baktınız getirisi iyi değil pallaya geçersiniz.
    Bana kalırsa katlayıcınızda var hiç durmadan kutu toplayın bıkmadan usanmadan kutuya ;)

İyi Forumlar

senberk99 bunu beğendi.
  3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Modumuzun dediği gibi katlayıcınız devam ettiği sürece kutu toplamalısınız.Bittiği zaman palaya gidersiniz.Kapı açıp elit toplarsınız.

İyi forumlar

senberk99 ve •*Sehzade*• bunu beğendi.
  4. Merhabalar,

Oyunda kaldığınız süre bir çok şeyi yapmak için size imkan tanıyor.Eğer hem kutu toplamaktan hemde pala' dan sıkılırsanız korsan haritasında yaratık kesmek de uridium toplamanız için fayda getirir diye düşünerek bir fikir de arkadaşlarımıza ilave olarak ben vereyim istedim.:)

İyi forumlar

senberk99, -Keskin- ve .*CapTain*. bunu beğendi.
  5. senberk99

senberk99 User

Pvpde kutu toplıcam sıkılınca pallaya sonra ondan sıkılınca cubi+ubere gitcem (LF-4 görevini yapıyorum)...Çok teşekkürler çok faydanız oldu kilitlenebilir

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederim . İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.