Neler yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve deliseyfo tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. deliseyfo

deliseyfo User

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık iki aydır oyunu oynuyorum. Etkinliklerden olağanca faydalandım ve sonuçta bişeyler ortaya çıktı. Aşağıdaki gemi özelliklerime göre neler yapmalıyım?

Gemi 15 seviye
    Lf3 35 tane var lf4 1 tane
    Bo2 ve elit hız tamam
    Arge 6
    Goliath ve vega var. Pusat şimşek ve diğer gemiye ait yetenek tasarımlarının hepsi var.
    Skylab sol taraf 20 ye dayandı, sağ taraf üst kısım 15 alt kısım 13 seviye.
    Droidler 4 iris 4 flaş var.
    Pet 8 seviye. 10 tane radar 3, Kami 3, oto ve hammadde toplayıcı 3, ticaret modülü 3 var.
    Zeta 1 tane açık ikincisi 47. Parçada.
    Katlayıcı, indirim ve v.i.p var.

Bu özelliklere göre neler yapmalıyım? Uri toplamaya ve elit biriktirmeye devam ediyorum. 41k uri oldu. Argeye indirim geldikçe almayı düşünüyorum. Sizden de öneri bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Not: Herkesin bayramını kutluyorum.

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Öncelikler sizlerinde bayramınızı forum ekibi olarak kutlarız.Gemi özelliklerinize bakıldığında flaxlar göze çarpıyor.Yakın zamanda irislerini tamamlayın.Argenizi 21 yapmanız şuan idare edecektir.Bolbol cubikon gruplarına girin eğer giremiyorsanız krisstallonlarda iyi bir şekilde sizi geliştirecektir.Görevlerinizi yapın buradanda gelecek olan uridium ve tecrübeler sizin kısa sürede kasılmanızı sağlıyacaktır.Skylabıda zaten yavaş yavaş tamamlayın.4-5 haritasında gruplara katılarakda güzelce gelişme kat edebilirsiniz.Bence uridiumlarınızıda biriktirin.Biriken uridium ile zeta kapılarınızı açın.Zaten zeta kapısı size hem argede hemde anahtar konusunda oldukça iyi gelecektir.

Keyifli forumlar.

3. Durumunuz gayet iyi.Suan icin
    -Credi biriktirerek Irislerinizi tamamlayabilirsiniz.
    -Hazir katlayici varken Yeni gleen etkinik kutularini toplayarak Uridium ve inanilmaz sekilde Gg kasabilirsiniz.
    -Gelen Ggleri Zeta kapisina basarak hem arge hem anahtar hem de Havoc kasma sansiniz olur.
    -Argenizi 24 e yukseltebilirsiniz.
    -Skylabinizi gelistirmeyi unutmayin.
    -Kalp ve Elmas ucus duznelerini alabilirsiniz.

4. deliseyfo

deliseyfo User

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bu etkinlik kutuları için katlayıcı almıştım. Etkinlik süresince kutuları toplayıp etkinlikten sonra irisler için kredi kasmayı planlıyorum. İrislerden sonra zetayı tamamlayacağım. O zamana kadar 1 zeta içinde elimde yeterince GG olacaktır.

5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Ben teşekkür ederim.Eğer gerekli cevapları aldıysanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

6. deliseyfo

deliseyfo User

Kilitlenebilir, teşekkürler.

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.
    Hayırlı bayramlar.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.