Destek nelerim eksik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 20 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 18 lw 19 a az kaldı
    goli-kick-refere-goal ve diğer yeteneksiz tasarımlar
    citadel-elit ve veteran
    aegis-elit ve ve6eran
    sinek-elit ve veteran
    8 iris full 2. seviye 1 hvc elma uçuş düzeni
    3lf4 35 lf3 16 bo2 25 elit hız
    17 arge kalıncı 25 argeye göre
    pet:
    3sv.:kami ticaret oto yağma hammadde top.
    3 tane 2. sv ambar
    45 uri var zeta uğraşıyom şu aralar 2. zetayı acama 100k uri olacak güve almayı düşünüyom sizce pala mı kutu mu zetada sonra alfa-beta-gamma açacam 120k da ordan gelecek sizce nelerim eksim toplam 250k uri olacak sizce napayım bu uriyi

2. ÖMER.E

ÖMER.E User

bence elindeki uri ile önce droid düzenlerini al eksik olanları ( burgu-halka-kalp-güve-elmas) bunlar yeterlidir zaten eksiğin yoksada bi taraftan zeta yapıp havoc almaya çalış bi taraftanda uri topla 1m uri yapınca 1000 anahtar çekip lf4 aç

3. full pala toplasam bile haftada 1 zeta açılıyo :D neyse bende öyle düşünüyodum saten
    kardeşim çok saol su andan itibaren kutu toplamaya başladım zeta yarıda katlayıcı çektim 18. arge geliyo :D

2 nizede tşk diğer arkadaşları bekliyom onları düşünceleri nelerdir

ÖMER.E ve Prophecy bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

Şuan senin tek yapman gereken argeni 24 kalına tamamlamak :)

5. argeden önce bi kalp-burgu-halka almam lazım kasılırken iyi olur şu an elimde elmas ve bu gün aldığım güve var

WolfWar bunu beğendi.
  6. Öncelikle droit geliştirmesine yönel sonrasında Lf-4 sayını artır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.