Destek Nerde bu admin ? Hani pusatla gezecekti avlanacaktı ödül...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 26 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Hacı her haritayı gezdim her noktaya gittim ama ne pusat var ne admin. Chatte yazanda yok gören hiç olmamış TR3e daha gelmedi heralde :confused:

2. Merhaba ,

Kesin bilgi yok fakat eğer sıra ile dolaşılacaksa TR1,TR2,TR3,TR4,TR5,TR6 diye server'lara sıra ile etkinlik yapılacaktır. 25'inde hangilerinie girildiyse 26'sında da girilmeyenlere girilip etkinlik tamamlanacaktır.

İyi forumlar.

3. tr3e geldi 1.5 2 saat önce kestik ve discovery elit nickli bir arkadaş kazandı vrudan

4. Adminim tr1 geçtimi bilginiz varmı?

5. Merhaba ,

Şu anda hangi sıralama ile hangilerine girildi bilmiyorum fakat bu etkinliğin bitiş saatine yaklaşıldı.

Etkinlik Ne Zaman
    25 Mart 13:00
    26 Mart 23:59

İyi forumlar.

6. Teşekkür ederim adminim okul yüzünden kaçırdık :D

7. Merhaba ,

Sağlık olsun satışa çıkınca uygun olursa alınabilir sanırım. :)

İyi forumlar.

8. Oyuna 5 TL bile yatırmam gider çikolata alırım aldığım gemiyi yemiyecem ya :D :D

9. Merhaba ,

Bakış açısı kişiden kişiye değişebiliyor. :) Neyse arkadaşın konusunu dağıtmayalım.

İyi forumlar.

10. 16 lazer yazıyo,cok hızlı denılıyo guzel ozellıklerı var,ama 50-60 lira olursa satılabılır, fazlası el de kalır...

***Ç-A-K-I-R*** bunu beğendi.
  11. ahmettyran

ahmettyran Guest

Veganın tasarımı olması kötü ayrıca darbe puanı düşük deniyor denemeden bilemeyeceğiz galiba.. Gün geçtiğine göre konu kapatılabilir

12. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.