nerde goli tasarımı çıkarabilirim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu54 tarafından 15 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu54

tabutçu54 User

200 tane yeşil ganimet açtım 1 tane tasarım çıkmadı yardım edermisiniz ?

2. Merhaba ,

Farklı haritalarda açabilirsiniz , zeus günü yada apis günü çıktığı zaman açabilirsiniz. Yani zamanlama , taktik ve şans faktörlerinin birleşimi etkilemektedir.

İyi forumlar.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şöyle söyleyim zaman içinde toplamda 1000 1500 kutu açtıysam tasarım bulamadım.Tasarım zor çıkmakta olan bir ekipman.

İyi forumlar

4. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Zeus gününü kaçırmamaya çalış bana sentinel ve specktrum verdi zeus gününde. Pvp haritasında açmaya dikkat ediyorum benim şansım bu haritalarda tutuyor sizinki nasıl şekillenir bilemem.

5. Ben 4-1 de 6. veya 7. kutumda venom çıkartmıştım :)

6. Bu kutuların ilk çıktığı zamanlar 300 anahtarda Şimşek(x2)-Venom-Bastion(x3)-Solace çıkmıştı ama sonra ben bi süre oyuna ara verdim okul nedeniyle 5 aydır tekrar başladım yaklaşık 2000 küsür kutu açtım bu sefer spectrum um yoktu belki çıkar ümidindeydim hep ama şimdiye kadar hiç bişey bulamadım malesef :) bence de zeus veya lf4 günü gibi özel günlerde aç kutularını tasarım çıkmasa bile daha karlı olur senin için :)

7. ben 22 de spektrum cıkrmıştım sol ust kösede ve 33 te de ortalarde biryerlerde sentinel cıkarmıştım o zamanlar oyuna yeni başladıgımdan gerekli duymaıştım golim bile yoktu cunku :D ticaretten alamıyordum basıyordum ama o zamanlar ticareti kaybettidinde credinde gidiyrdu :D şimdi ticaretten venom alıcam en iyisi bi 1 100 000 000 crediye alırım inş :D

8. Rehber

Rehber Guest

Merhabalar;

Ben çıkardığım tasarımların büyük bölümünü X8 haritalarında buldum.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.