Nerde Kasılabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve free_dogansun1 tarafından 26 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 15lf3 diroitlerde 5lf2 kalkan 120 bin darbe 266 en uygun kasılma yerim neresidir ?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

sizin için en uygun harita eskı harita düşman olasılığı az olan harıtadır kasılmak için orası uygundur

Keyıflı forumlar

3. Siz Eski Harita da Kasılın Orası Sizin İçin Daha Uygun Mordon Saimon Ve Kesebilirseniz Devolarium Kesin. Salih

4. hayır ben eskide tavsiye etmiyorum kendinizle birini bulup yani arkadaş olarak grup kurup levelinize göre yeni haritalarda şirketinize göre gidip lokum , eğer leveliniz yetiyorsada grup arkadaşnızla beraber kristallon kesin iyi forumlar.

samion ve mordon keserek ne kadar kasılabilir ? yada devolarim 100 tane mordon kesse 600bin kıredi yapıyor ki bunun için cephane ve zaman kaybı deilmi yanlış düşünüyorsunuz .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2014
  5. Ben de oyl3 dusunuyodum tek basima tallon kesebiliyorum aksilik olmassa 100 bin dp felan kaliyo eski haritada sadece sibo yada boss devo kesiyoeum

6. Talin kesebilirsin.

7. BossLordakium 2kisiyle kestim yani

8. erenalp95

erenalp95 User

kesinlikle yeni harita eskide daha cok düşman var portta döndür aksilik olmassa kesersin düşman falan gelmesse

9. aynenoyle eski haritada daha fazla dusman var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.