Destek nerde kasılmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve terrablade tarafından 9 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemimin özellikleri
    • 16 lf3
    • 11 bo2
    • 15 elit hız
    • 5 arge
    • 1 iris 7 flax
    • skylab yarısı 11 yarısı 10
    • level 15
    • Kapılar : Alpha 23/34 Beta 40/48 Gamma 52/82 Zeta : 9/111
    Evet ben böyle bir gemiyle en iyi ve en hızlı nerde kasılabilirim ve server tr6 ilk 2 irisi uri ile almayı düsünüyorum burda 1 iris 40-60m arasına gidiyor genelde su anda 20k uri var ve 2. irise biriktiriyorum

EDİT:6. arge icin 6 günlük dosya kaldı ve argeyi 24 e kalın sıkma ilemi 21 arge ile kalın sıkma ilemi gidiyim

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

24 argede kalın sıkmaya göre giderseniz sizin için daha rahat olur. Kalkan enerjisine tam vermiş olursunuz.

İyi Forumlar

3. Captivity

Captivity User

Leanov al credits için değil ama çok hızlı şekilde uridium biriktirerek hem argelerini tamamlarsın hemde 2. irisini almış olursun bo2 leri tamamladıktan sonrada tallon kes ve 32 lf3 16 bo2 olduktan sonrada palladiuma git ve zetadan devam et alpha beta gamma şuan gereksiz havoc iyidir gelen yeşil ganimetlerden lf4 çıkarma ihtimali de var :)

4. şuanda leanov alırsam 1 lf3 boşta kalmıs olur ama

5. Captivity

Captivity User

Aksine lf3 leri gemiye diz diroitlerde eksik kalıyor aynı zamanda roketlerindede 2 kat hasar olacaktır ve bu sana hızlıca önüne gelen herşeyi kesmeni sağlıyacak avantajı sağlar,bu şekilde hızlıca uridium kasabilirsin özellikle boss saimon ve boss mordonlar uridiumun kaynağıdır x3 te boss devolarium hariç önüne geleni kesmelisin,bende aynı şekilde yapıyordum günde en az 15 k uridium kasarsın 4 saat online olursan. İstikrar da önemli tabi

6. peki uridiumları 2. iris aldıktan sonra argeyemi veriyim ?

7. Captivity

Captivity User

bo2 leri biraz arttırmandada fayda var ondan önce

8. bo2 credi ile alsam daha mantıklı olmazmı

9. Bo2 ve lf3 lere uri harcama ihaleden al. Senin uri harcsyacahin tek yerler arge, pet ve gelistirme olsun. Uriyi baska seye harcarsan cok daha yavas gelisirsin

10. onları uri ile almıcaksam şimdi bana daha credi lazım simdi bana nası credi kasmam gerektiğini söyleyin şirket mmo

11. Yaratik keserek, copleri toplayip satarak, skylabdan sari tas cekerek fazla credi kasarsin

12. ●53●

●53● User

Birini Bulup X-7 Harıtasında Veya X-6 Harıtasında Tallon Kesebılırsınız..Veya Görevlerede Yonelebılırsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.