Nerde O Eski CM ler ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -TurkishPilot- tarafından 26 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben Oyuna 2 Yıldır Ara verdim Yeni Başladım En Son Bıraktığımda Böyle Değildi, Sanarsınızki Adamlar Bigpointin Sahibi, önceden cm ler daha samimiydi normal insan gibi konuşabiliyorduk, şimdi sanki insan değilde bir sistem yazıyormuş gibi, sorulan sorulara cevap vermiyolar o yasak bu yasak, başka bişe yok, yönetim ekibi bu modlara bi ayar çekse sizcede iyi olmazmı, Askeriyemi Abi Burası ?

2. Bizde eskileri özlüyoruz ama yapacak birşey yok :/

3. Cmleri geçtim eskisi kadar oyuncuda yok :(

4. kardeş bunlar yazılım kesin hemen yazıo nasıl bşi

5. hahaha güldüm yeminle :D:D:D:D ****da eğer araban yanarsa nasıl yazdığını şaşırısın kodu :D:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ocak 2014
  6. Cm ler bizim sorularımıza cevap veriyorlar ve bizimle ilgileniyorlar. Ayrıca kopyala yapıştır cevapları da chatte konuları unutanlar için bir uyarı anlamına geliyor. Ben CM ler ile çok samimi bir şekilde konuşabiliyorum. Hatta bazen espiri yaptıkları da oluyor. Ama artık eskisi gibi değil cm ler ya geç cevap veriyorlar yada vermiyorlar. Artık yoğunluktan mıdır ilgisizlikten midir bilmem.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.