Nerden buluyorlar eliti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROCKONROLLBABY tarafından 23 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar oyundaki çoğu kişiye elit durumunu sorduğum zaman elit bol diyor kaç diye sorduğum zaman 1 milyona yakın x3 var diyor ben 50 bin tane topladığım zaman çok diyorum allah aşkına nereden buluyorlar bu kadar eliti bazıları da npclere bile x4 dalıyor 500 k x4 var diyor bu iş nasıl oluyor bugün deneyeyim dedim 3 saat katlayici + pet ile kutu topladım 20 k x3 toplayabildim sadece

2. gg lerini e bastınmı ?

3. Mr.User

Mr.User User

Darkorbit düşünmüyor bu kadar eliti bunlar nasıl topluyor diye sen hiç düşünme :)))

NOT: Sorsan onlara para yatırıyoruz derler kesın:)

sevgiler.

4. Bende de 600 K X3 var yaklaşık 20 gündür 10-15 zeta açtım öyle geldi 2m de x2 var

5. Elit kutudan az miktarda gelir ama gg den iyi bir miktar alırsınız surekli kapı yapan br oyuncuda x2 x3 x4 sab bol olur. Bende 600 k x4 15 mil x2 2 mil sab 400 k x3 var. X2 kullanamdıgım için cok :D

6. Katlayıcı ile topladığın Uridium'ları & gg enerjilerini kapıya basarsan o bol elitlerin nasıl geldiğini anlayabilirsin. :D

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

2-3 m uridyum ile bu kadar elit rahat yapılabilir.test serverde denemiştim :) daha bunun gg si var.

8. Neyse arkadaşlar bir sorum daha olacak uçuş düzeni alacağım kalp var ne almamı onerirsiniz gemi 3 lf4 gerisi lf3 8 iris 24 arge kalın sıkma

9. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Açılan kapılar sırasında bol miktarda elit cephane kasılabiliyor.

Uçuş düzenlerinde elması tavsiye ederim.Kasılmalarınızda, savaşlarda ve kapılarda işe yarayacaktır.

Keyifli forumlar.

10. Cm im bende pusat var elmas alinca dp 122.5 k olacak az değil mi

11. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Elması sürekli olarak kullanacaksanız az tabi.Ancak kullanacağınız anlara göre değişir bu durum.Savaşlarda en çok gördüğünüz düzenlerden biridir.Ayrıca gemi kastığınız zamanda da arıdmı çok olacaktır.Ancak elmasın işinize yaramayacağını düşünüyorsanız burgu düzenide alınabilir.

Keyifli forumlar.

12. peki modum teşekkür ler elması alıp deneyeyim sonuçta vip+ indirimle 55 k uridim :)

13. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Ben teşekkür ederim.Eğer başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.