Nerden Davam Etmeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ZZmori tarafından 10 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ZZmori

ZZmori User

Herkese Merhabalar,

8 İris 8 Havoc 10 LF4 Kalan kısım LF3 ve BO2'ler Full.
    13 Argeyim eksik seprom kaynaklı 4 arge beklemede.
    Level 16 olup 8. seviye pet toplayıcı modül 3 ve radar 3 var.
    Bu alandan sonra nereden devam etmeliyim hangi alandan daha hızlı bir şekilde kasılırım bu konuda detaylı yardımcı olacabilecek varmıdır ?

2. Palladium ya da bonus kutusu toplayarak Zeta açıp yapın.
    17 seviye olup Prometheus görevlerine başlayın.

Şimdilik bu şekil devam etseniz yeterli.

3. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler; Burada görevlere yüklenmeniz daha mantıklı olacaktır. Galaxy Gates konusunda ise saldırı mı savunma mı karar verdikten sonra saldırı için zeta kapısını yapmanızı öneririm. LGF dosyaları için (Arge), Cephane ve Ganimet anahtarları için en önemlisi Havoc Droit Tasarımı için. Ganımet anahtarlarını kullanabilirsiniz ama ben prometheus bırlestırme ıcın bırıktırmenızı önerırım.. Savunma dersenız Kappa kapısını öneririm. Herkül Droit Tasarımı için. Droit tasarımları ve özelliklerine Buradan bakabilirsiniz.
    Lütfen soru sormaktan çekinmeyin.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. Bence 24 Arge olana kadar Zeta kapısı yap. Bu sayede LF-4 lazer toplarını da biriktirmiş olursun. Yukarıda verilen önerileri yaptıktan sonra da Kappa dönebilirsin.

5. ZZmori

ZZmori User

Şuan elimde 100k Uri var seri bir şekilde kasıyorum hafta sonları zeta beklemesi zor oluyor açıkcası işim çıkabilir vs. o yüzden her bulduğum boşlukta yapamaya çalışıyorum.
    Cevaplar için teşekkür ederim.

6. Kapıları Pazar Günü x2 etkinliğinde yaparsanız; Tecrübe puanı, Şeref puanı, Araştırma dosyası, Ganimet anahtarı, kapı özel ödülü (Hercules, Havoc, Lf4) çift kat geliyor. Hafta içi vaktiniz olunca, kapıları son bölüme getirip hafta sonu bitirirsiniz.

.Paradoks. bunu beğendi.