Nerden Devam Edeyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mesutple tarafından 14 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mesutple

mesutple User

Selamın Aleyküm

Oyunu yaklaşık 2 sene önce karakterimin çalınması ile bırakmıştım.Geçen zaman içinde yan karakterimi e-mail adresimde buldum ve tekrar oynamaya karar verdim. Fakat oyun bayağı değişmiş.

Gemim şöyle : Leonov , 2flax 1 iris , 8lf3 , 9 g3n 7900 itici motor , 2 bo2 kalkan ,

Oynadığım server TR6, efendim özel nedenlerden dolayı oyuna para yatıramıyorum ne yapacaksam zaman ve emekle yapacağım. Kredi,uridium nasıl kasmalıyım.İlk önce hangi parçaları tamamlamalıyım. Bi yardım ederseniz sevinirim.

Saygılar!

2. bence ilk lf3 leri sonra iisleri sonra kalkanları tamamla

3. nail1454

nail1454 User

Eğer para yatıramıyor sanız TR 6 da ticaret fiyatları da yüksek, gelişmeniz baya uzun sürer, bence sv değiştirin kalabalık olmayan bir sv da daha hızlı gelişirsiniz. Ben öyle yaptım, TR 6 dan iskandinavya 1 e geçtim, en zayıf şirketi seçtim, haritalar kalabalık değil, ticarette ucuz.

4. Traubbe

Traubbe User

Aleyküm Selam
    Darkorbit oyununun TR Serverlarında en boş olanlardan birileri TR5-TR6 dır.Gemin ve içindekiler fazla gelişmediğinden dolayı başka bir servere geçmen daha iyi olur.TR2 TR3 gibi serverelara geçip çok kolay kasılabilirsin oradaki oyuncular sana her halükarda yardım eder grup atar kasılman daha çabuk olur.11-12 Levele kadar Grup veya tek başına Devolorium-Boss Devolorium-Sibelon-Boss Sibelon gibi eski haritalarda sana uygun Credi veren NPC'leri kesebilirsin.Biriktirmiş olduğun Credilerle açık arttırmadan İris,LF-3,Bo2,İticilerini fulleyebilirsin.12 Levele geldiğinde x-6 haritasında Cubikon kesenlerle beraber Cubikona sıktığında sana Credi ve Uridiumu oldukça fazla verebilir(aç kişinin Cubikona saldırdığına bağlı oarak).x-7 haritasında tek başına Tallon kesebilirsin.

5. mesutple

mesutple User

Baska onerisi olan varmi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.