nerden geldi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 30 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lllecelll

lllecelll User

resimde görüldüğü gibi bu malzemeleri ben almadım nerden geldi bunlar? (üstü çizilenler bana ait)

Son düzenlenen: 30 Mart 2020
  2. Resim gözükmüyor :)

cengizcc bunu beğendi.
  3. ateistkeci

ateistkeci User

Resmin üzerine sağ tıklayıp yeni sekmede aç diyince görebiliyoruz :)

Şimdi soruna gelecek olursak sanırım ganimet kutusu açıyordun ganimet kutusu açarken bunları vermiş olabilir :)

Ancak senin haberin olmadan olduysa bir bilgim yok, PET yakıtı için ise otomatik yakıt alıcı CPU var ise o almış olabilir

Minerva bunu beğendi.
  4. lllecelll

lllecelll User

hay Allah razı olsun :rolleyes: görünmesi için deminden beri uğraşıyorum eskiden çok rahattı şimdi istedikleri şekil yapıyoruz yine görünmüyor :mad: bahsettiğin gibi kutudan çıkmış olabilirler :oops::D

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Aldığınız nesnelerin tamamı kutudan çıkmış gibi görünüyor. P.E.T yakıtınıda sanırım CPU nuz satın almış. Yinede bir anormallik olduğunu düşünüyorsanız incelenmesi için Support ekibimize bilet atabilirsiniz.

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  6. lllecelll

lllecelll User

evet bi sorun görünmüyor modum teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederiz :) Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.