Nerede Açmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Shadow.sword tarafından 12 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Elimde 10 ganimet anahtarı var. Zeus günü açacağım fkt hangi haritada almalıyım?

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Genelde PvP haritalarında açarım ama şans getirecek bir yer yok oyunda :) Çok aramalısınız 10 adet az kalır.

İyi Forumlar.

HΕLYUM bunu beğendi.
  3. Bende sonradan farkettim peri kasmak için görev yapıyodum ordan gelmiş... Siz kaç adette açmayı tavsiye edersiniz

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

300 adet olsa iyi olurdu bence :)

Shadow.sword bunu beğendi.
  5. 300 mü ben gemide ilk kez 10 tanesini aynanda görüyorum. Daha bir kapı daha bitirmedim (daha hiç biri inşa edilmedi)... Ama spwaceball da çok iyi gg kasılıyor... Rica etsem Speaceball etkinliğinin daha sıklıkla yapılmasını rapırlsrınıza ekler misiniz

6. WolfWar

WolfWar User

Kaç gg veriyor spaceball ?

7. 4-4, x5 ve x7 haritalarında devamlı dolaşarak 50 kutuda 5 lf4 10.000 uri çıkmıştı.

8. Kebirifai

Kebirifai User

Obsidyen ganimet anahtarı birleştirmede yok mu? Bilgi verebilirmisin.

9. WolfWar

WolfWar User

Şuan yok :)

10. Kebirifai

Kebirifai User

En güzel tasarımlar hangisinde?
    Kırmızı mavi
    Apocalypse
    Obsidyen

11. Bir kutuda bazen 10 basen 11 veriyo

12. uzayl80

uzayl80 User

nerde acarsan aç sandık değişen bişey yok ben 50 anahtarı x8 de acdım pasoo mayın verdi bitanede sntinel gemi 2 apis parca ama lf4 yok yok yok koca servara 50 kutu konuluyorsa 1 tane cıkar en kötü oda yok cimri bunlar cimri x2 lf4 günü bişey yok kanımca bunlar bizi uyutur anca varsada ben görmedim okadar sandık acmama raahmen + ilk lf4 ümüde normal günde cıkartım x2 gününde kesinlikle cıkmadı cıkmıyor cıkan diyen adamda bott falan kulanıyor sanırsam hikaye bunlar hikayee

13. asdrewsa1

asdrewsa1 User

dostum 50 kutu ile istatistlik yapılabileceğini düşünmüyorum şimdiye kadar yaklasık 1500 kutu açmışımdır 1 okadarda kardeşim açtı...

kutu açmak için yapmanız gereken görev falan urasmak değil gidip paladium toplayın zeta yapın heleki 1 de petiniz , kaminiz ve preniz varsa zeta kolaylıkla yaparsınız ( kolaylıkladan kasıt ölmeden damage'e göre süre uzayabilir )

zeta kapısı içinde tavsiyem kami atıcaklara 1 hız kalkan karısık jen. dizilimi ile atack konfi 1 de kami patlatmak için droit gemi full kalkan konfi..

gg gününde yaptıgınız 1 zeta 50 anahtar 100 günlük veriyor enerji ile ortalama 1500 civarı açılıyor urid ilede hesabını siz yaparsınız.. zeta açana kadar gelen x2-x3 mermilere acımayın zetada boss raundlarda (25-26 devouer) sıkın yoksa cok uzun sürecektir..bunun haricindede ufak 1 istatistlik olarak :

1800 enerjiye açılan kappadan sonraki 2. kappa 2930 enerjiye açıldı ilkinde biraz fazla şanslıydım sanırsam...

Bunun haricinde kutu istatistliği olarakta :

250 kutu bütün mapler gezilerek zeus gününde açıldı

5 p. yuva
    27 günlük
    4 lf3
    10 b02
    12 apis
    8 zeus
    5x lf4
    6x 10k
    6x nano knd.
    22 kablo
    22 çanta
    4x kamuf. 50li
    7x hız jen.

bunlar haricindede 10 adet değerli birleştirme donanımı (mikrotransistor tarzı. )

kardeşimin aynı gün açtığı 150 kutudanda 2 lf4 ve direk zeus droiti bitmiş olarak çıktı

Cillos™ bunu beğendi.
  14. uzayl80

uzayl80 User

sans işi şanss pala diyorsun ben palayı petle birlikde topluyorum oda 2 bin palayı da 2 bucuk satte topladım 2 bin palanın verdiği enerjiye bak istersen öle yaz ben 2 satte kamufleli olarak sadece gemiyle 100 enerji topluyorum + cephane vs vs haric :p 150 palada 10 enerji 1500 palada 100 enerji geliyor zatn 1 satte kutu toplasan hem enerji hemde cephane kasarsın kapişş sadece pala toplamak zaman kaybı ekapı için eksikler varrsa palayla tammlanabilir ayrıca her hafta düzenli sandık acan biriyim pek bişey cıkmıyor cıkmıyor cıkmıyor her haritadan lf4 yada zeus vs gelmiyor gelmiyor gelmiyorr x2 gününde kutulardan lf 4 cıkma ihtimali 100 de 1 ihtimal :p

15. Cillos™

Cillos™ User

Resimde 1 zeta ortalama 1300 enerjiye açılmış. İndiri+viple pazar günü açsam tanesi 55 uriden 55x1300=71500 uri yapıyor. Zetadan yaratıkların ödülleri+ kapının sonundaki 35k uriyle birlikte 50k kadar uri kasılıyor. Yani hesaplarıma göre kapı başına 20k uri harcanmış olunuyor. Doğru mudur?
    Daha 1 tane zeta yaptım, bir tanesi de 101/111 de ama hiç saymadım kaç enerji bastığımı. Eğer indirim+viple 1 zeta 20k ya mal oluyorsa mükemmel bir şey pazar günü 180k uri harcayıp zeta dönücem 9 zeta dönerim herhalde o zaman

16. 55hunter55

55hunter55 User

galiba 15 tane civarında zeta yaptım 12-13 tanesi uri ile vip+ind. ile açtım ama enaz 100k en fazla 150k uri harcadm ama ortalama 110-120k uri kesin gidiyor

Cillos™ bunu beğendi.
  17. asdrewsa1

asdrewsa1 User

dostum onunda resmi vardı silmişim 63 dakikada 2430 pala topladım petle beraber radar vs. protokol yok sadece sev. 3 ham toplama var.

bunun haricindede kutudan 1 saatte x-4 map'te( protokolsüz sev. 3 toplayıcı ile ) 6500 urid ve sadece 18 enerji toplayabildim az önce.. buda kapı bazında bakarsan pala'dan daha kötü

" Kapişşş ? "

18. asdrewsa1

asdrewsa1 User

Bak şimdi dostum benim maximum şimdiye kadar 1648 enerjide açıldı zetam... en kötü durum senaryosu ile hesaplayalım seninkinide :

90,640 urid gider 1 kapıya ,

400.000 Şeref Puanı ( içerdeki npc'lerin şerefi hariç )
    12.000.000 Tecrube Puanı ( içerdeki npc'lerin tp'si hariç )
    100 Günlük dosyası
    35.000 Uridium ( içerdeki npc'lerle birlikte 49800 )
    25.000 UCB-100 Mermisi
    50 Adet Korsan Anahtarı

bunlar gg x2 gününde sana gelicekler bunları urid. olarak hesaplarsak mermi hariç :

50 anahtar %30 indirim ile 52.500 urid
    100 günlük %30 indirim ile 21.000 urid
    içerden gelecek urid : 49800

genel toplam : 123.300 urid kapının sana getirisi var sadece kapıyı yaparak... bunun haricinde 1 kapı açımında cıkan cephanelerin ve günlüklerinde resimleri mevcut onlar sadece kapıyı açarken gelen havadan cephaneler... onları saymasan bile dediğin indirimlerle zetayı açtığında benim karşılaştığım en kötü durum senaryosuna göre 32.660 urid 400.000den fazla şeref puanı 12.000.000'den fazla tp 25 bin 4x mermisi kardasın kutuyu uridle açıcağına kapıdan düştü argeyi yapmak zorundasın kapıdan düştü herşeyi 1 seferde yapmış oluyorsun benim şahsi tavsiyem 1 hafta boyunca palad. kas sıkıldıkça npc'lerden urid kas gelen herseyi ggx2 gününde kapıya yatır.. hesaplar ortada. =)

yukarıdaki resimde gözüken enerji olarak yazılan değerler benim urid. ile açtığım kapılar dostum indirim yok sadece pre var 80 urid'e açıyorum tanesini . örn : 1334 enerji 106.720 urid'e açmışım.

Cillos™ bunu beğendi.
  19. Cillos™

Cillos™ User

1 günde 15 tane zeta yapamam galiba ama 10 tane yapsam bile mükemmel olur benim için :)
    Evet çok fazla kar edildiğinin farkındayım ama totalde sadece uridium miktarından bahsetmiştim maaliyet derken. Mesela 100k uridiumum vardı, senin hesabına göre 90k uri bastım diyelim. 10k urim kaldı. Kapıdan 50 bin uri kastım. 60 bin urim oldu. 100-60=40k uriye mal oldu bana. O mantıkla söylemiştim. Yoksa en karlı kapı zeta tabii biliyorum :)
    Üşenmeyip hesapladığın için teşekkürler :)

20. uzayl80

uzayl80 User

zetayı en kötü ihtimalle x2 gününde en az 1500 enerji acmanız tvsiye edilir ben öle yaptım sıkntı olmadı pala diyen arakdasa gelincede ben 7-24 oynayan biri değilim benim oldugum servarda az pala cıkıyor + gemi kamufleli sadece pet topluyor eger bende toplarsam saolsun o ...... kişiler pala topluyoz diye bizi kesiyorlar bende en güzeli kamufle olup pete toplatıyorum ayrıyeten o arkadas para yatıp oynadıgı için tuzu kuru oluyor bizler para yatırmadan oynuyoz bizde yok öle indirim vip falan düz sadece seffaf hersey el emegiyle kasıyoruz ben 1 urinin hesabını yaparım bu şartlarda ama paralı oyuncular haric onlara dokunmaz uri muri gemi patlasada sorun olmaz nasılsa tamir urisiz kasılmakda öle zatenn
    şimdi benim geminin özeliklerine gelincede 30 lf3 30 hız 30 kalkan bo2 8 iris 2 lf4 gemilerde solarce venge tasrımlar leno senti 2 havoc 3 tanede diot tasrımı var başkada bişey yok bunların hepsini yaratık keserek irislerin 2 tanesini uriyle + gerisinide crediyle aldım yani hepsini yaratık keserek uri kasarak yaptım ordan biri kalkmış para yatırmış vs vs hava atmasın diycekki bana sende para yatırıp oynasaydın arkadaş benim ilk hesabım zaten paralıydı o hesabı caldılar birdahada oyunda olsa sanala para yatırmamm işte okadar kendi cabalarımla kasıp oynarım anlatabildinmi ukalık yapan arkadaşş
    ayrıca son olarak oyunu bot bug vs vs oynayan arkadaslarıda şittetle kınıyorum varmı beleşe gemi kasmak ??? elbet bu konunun sonuna kadar takipcisiyim gerkli yerlere sunumumu yaptımm elbet adalet yerini bulacakdır
    kredi kartıyla alışveriş yapanların içlerindede bir hile vardır mutlaka arasdırmak lazım

Son düzenlenen: 14 Kasım 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.