Nerede Açmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Shadow.sword tarafından 12 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asdrewsa1

asdrewsa1 User

yukarıdaki resimde gözüken enerji olarak yazılan değerler benim urid. ile açtığım kapılar dostum indirim yok sadece pre var 80 urid'e açıyorum tanesini . örn : 1334 enerji 106.720 urid'e açmışım.
    o şekilde düşünmemelisin bence ben sadece zeta yaparak arge 21 oldum 1 ggx2 gününde zeta yaparak ( toplam 10 kapı yaptım ) 1000 günlük geldi :) 500 de anahtar geldiki oyna yatırdığım para vip oda kami patlatmak için 500 anahtarda az değil.. 2 hafta zeta yaptım toplam 13 kapı falan yapmısımdır 14 lf4 1 karasız lf4 1 apis gemilerin hepsi açık elite aegis de aldım cita spear head vs. var sadece eksiğim cyborg türü gemiler kaldı

Cillos™ bunu beğendi.
  2. Cillos™

Cillos™ User

Benim de şu anda vipim ve indirimim var. 180k uri biriktirdim ve 1 zetam 101/111 şu an. Bu pazar bütün uriyle zeta döneceğim. 16 argem var 10 zeta dönsem 22 arge olurum herhalde. 500 anahtardan da 5-10 lf-4 çıksa apisi de bitirsem veya yarılasam süper olur

3. asdrewsa1

asdrewsa1 User

bak arkadaşım yazdıklarından anladığım kadarıyla :
    1-) Kimseye saygısı olmayan herkeze mualefet olan imla kurallarına bile dikkat edemeyen 1 arkadaşsın.
    2-) Oynu oynamaya basladıktan 20 gün sonra sadece vip alarak ve geceleri palad toplayıp( gemi + pet ) boşta kaldıkça kristallon ve boss krstallon keserek x2 gününde zeta açarak belirttiğim günde tamamladığım gemi ve ekipmanlar :

ekipmanlar :

14 lf4
    1 kararsız lf4
    1 apis
    8 iris
    10 havoc tasarımı
    22 arge
    15 zeus parçası
    72 b02 kalkan jen.
    32 g3n-7900 hız jen.
    27x SL-3 lazer
    31x LF3
    burgu droit düzeni
    seviye 15 pet (kami 3 , toplayıcı 3 , yağmacı 3 , düşman bulucu 3 , 10 lazer slotu mevcut)
    rahatlıkla tüm birleştirmeleri ve cyborg yapmaya yeticek birleştirme parçaları ( oil mevcut olmadığından yapamıyorum )

Gemilerden :

tartarus , aegis elite , s-veteran, solace , diminisher , venom , citadel , lenov , goliath çeşitleri , spectrum , sentinel , venge light

3-) Alakasız 1 başlık altında gereksiz 1 şekilde bot , bug vs. kullanan arakdaşlara atıfta bulunmuşsun bunun yeri burası değil konu dışına cıkıp boş muhalefet olma çabalarına gerek yok. Para vs. konusunada gelicek olursak , bu tarz oyunları oynamanın 2 koşulu vardır ; ya çalışıyorsundur 1 miktar para yatırır gelir akşamları keyif yaparsın , yada durumun müsaittir oturur hergün saatlerce kasarsın. Hem para yatırmadan hemde günde ufak 1 oynama süresi ile 1 yere varamaz ancak gider inv. basıp kutu ve palad toplarsın.

Son olarakta bu sana forum üzerinde verdiğim son cevaptır 27 yaşında 1 insanım ve başkalarına cevap verme tartışmaya girme didişme yaşımı çoktan geçtim sana iyi oyunlar ve iyi forumlar.

Cillos™ bunu beğendi.
  4. asdrewsa1

asdrewsa1 User

dostum havocları bitirene kadar zetaya her ggx2 gününde herşeyini bas. havocların bittikten sonra grup bulabilirsen ggx2 gününde hades yaparak lf4 tamamlarsın ve ggx2 günü aynı anda lf4 günü oluyorki buda normalde %0.5 olan lf4 çıkma ihtimalini %1.5 yapıyor ama bana sorucak olursanda kutuları lf4 gününde açmaktansa zeus gününde açman en mantıklısı hem zeus parçası hem lf4 hemde apis parçası şansın olur lf4'leri havoclarını tamamladıktan sonra (10 zetada muhtemelen tamamlarsın rahatlıkla çünkü çıkınca 2 havoc cıkıyor tek turda) hades yapıcak 1 gurup bularak tamamlayabilirsin. Bunun içinde benim tavsiyem 1 adet aegis al zetadan gelicek parayla açık arttırmadan mümkünse elite almaya odaklan ve hades yapan grup ara..

bunlar haricinde aegis alırsan ve online süren yüksekse özellikle geceleri.. aegisine full + full kalkan doldur gemi droit hepsi kalkan olsun premium da var diyorsun kamide aç bu saatlerde git cubikon'a 3-5 vur protegitler cıkıyor çıktığında kamini at geri kaç protegitlerin vuramıcağı mesafeye 6-7 saniye bekleyip cubikona gidip 1 saldırı yap sonra yeniden geri kaç sürekli bunu yaparak kami doldukça kami at sadece kami ile ortalama 8-9 dakikada cubikon kesmiş olursun 1024 cubikon uri verir.. bunun haricindede 800-1200 arasıda protegitler urid veriyor..

bende elite aegis mevcut full kalkan taktığımda 700 k civarı desteksiz kalkanım oluyor ve bu şekilde x1 mermi ile geceleri aegis kesiyorum seninde yeni basladığını ve alışana kadar biraz uraşıcağını varsaysak ortalama 1 saatte bunu yaparak 9 k falan uri kasarsın onun haricindede kutuları toplayarak (ki benim tavsiyem kami at pet çıkar pet'i oto toplama ayarla protegitlerinde kutularını toplasın 1 dahaki kamiye kadar ) yüklü miktarda promerium kasarsın bu kastığın promerium'uda istersen sat credi topla istersen sürekli lazer güçlendir ve cubikonda işin bittiğinde 100k atışlık zenginleştirmen olsun =)

Cillos™ bunu beğendi.
  5. Cillos™

Cillos™ User

Vip bir forum etkinliğinde ödül olarak 1 ay geldi, oyuna para yatırmayı düşünmüyorum bu süre bittikten sonra. O yüzden kami 3 almamıştım. Aegis elite ve normal aegisim var, venom-sentinel var. Burgu-elmas düzenleri var.
    Normalde uri kasarken spearheadla pvpde kutu topluyorum. Arada da 1-7 de boss tallon/tallon kesiyorum venomla. Şu anda hitac etkinliği olduğu için venomla hitac peşinde baya iyi uri kasıyorum. Uzun lafın kısası kami 3 üm yok, vipim de 1 aylık olduğu için ve bundan sonra büyük ihtimalle vip almayacağım için kami 3 e 25-30k uri vermek istemedim açıkçası. Tavsiyeler için çok teşekkürler :) Bu pazar bi 10 havoc kadar dönüp havocları fullerim inşallah.

6. uzayl80

uzayl80 User

benim sayborg da tek eksik 400 oil geri kalanlar hazır montajda bekliyor oli bekliyorum gelirse direk cayborga basacam :pben haftada 1 basıyorum zetayı sadece enerji uri basmıyorum he 1 yada 2 pakı parcası kalırsa basarım onun haricinide bir tur daha dönerim enerjiyle uriyi ben zetada x3 e yatırmısdım pek uri kasamadım kapıda cünkü cephane yoktu gemide credili mermiler vardı onlada uzun sürüyo yawsss + kendine saygısı olmayanın kimseye saygısı olmazmış noktaa.....

7. Konuyu kilitleyebilir siniz... Hem zeus günü hemde lf4 günü hiçbişi gelmedi

Cillos™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.